reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga i wymiary w ciąży :)

reklama
U mnie całe szczęście pod kontrolą póki co... Dobiłam do wagi startowej 84kg...

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja się nie ważę regularnie, raczej rzadko więc nie wiem czy przybieram jakoś równomiernie czy skokowo. Ale miałam nadzieję, że mam zdrowszą dietę niż w pierwszej ciąży to mniej przytyję, jednak nie do końca się to udaje:) Ostatnio prawie codziennie mam dostęp do jakichś słodkości, czy to w pracy czy na spacerze po mieście itp. więc część tego co przytyję to będzie jednak wina cukru:/

Ja się nie ważę regularnie, raczej rzadko więc nie wiem czy przybieram jakoś równomiernie czy skokowo. Ale miałam nadzieję, że mam zdrowszą dietę niż w pierwszej ciąży to mniej przytyję, jednak nie do końca się to udaje:) Ostatnio prawie codziennie mam dostęp do jakichś słodkości, czy to w pracy czy na spacerze po mieście itp. więc część tego co przytyję to będzie jednak wina cukru:/
Mnie ważą co 4 tygodnie:) może przez cukrzycę ciążową.

reklama
Mnie ważą co 4 tygodnie:) może przez cukrzycę ciążową.
Mnie ważą przy każdej wizycie. Tak powinni robić.
Mnie dziś właśnie przyszły zamówione spodnie ciążowe z HM i teraz się zastanawiam czy nie zamówiłam zbyt optymistycznie rozmiaru, bo na rosnący brzuszek jest miejsce, ale gdyby mi przybyło w pupie lub udach, to ich nie wcisnę, bo już teraz są na styk :oo:

Do góry