reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZ przyrost WAGI;]

U mnie 2kg na minusie. Od miesiąca waga stoi w miejscu, ale ostatnio ciągle głodna chodzę i trochę podjadam, więc ani się obejrzę, a będzie na plusie:tak:

Candy staraj się jeść co 3 godziny i mniej słodyczy;-) powinno pomóc:happy2:

reklama
Ja nie mam w domu wagi, więc dowiaduję się ile ważę na wizytach. Ostatnio byłam na minusie 1 kg, ale teraz czuję, że będzie wreszcie na plus - więcej jem, brzuszek się pokazał i piersi urosły :)

Wczoraj widziałam ogromnie grubą kobietę w ciąży, aż mnie to zniesmaczyło i przeraziło, że i ja tak mogę wyglądać :/

Mi sie przytyło jakieś 2kg od początku, obecnie zabójcza waga 43kg...ciekawe do ilu przytyje, jakoś mnie to nie martwi...myślę ze po porodzie dość szybko uda sie zgubić nadmiar ciałka :)

ja na razie -2, ale ostatnio cały czas mam zachciankę na lody, więc czuję, że zaraz bedziemy na plusie :)

U mnie jest 1 kg na plusie :)
ojjj też mam ochotę ciągle na lody, a teraz ostatnio jeszcze na śledzie ! Gdzie ja nigdy tak nie jadłam śledzi, jedynie na święta czy jak ktoś z rodziny robił i tak tylko próbowałam :) a ostatnio na kolację to śledzie w dwóch rodzajach wciągnęłam !

reklama
Do góry