reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nastroje i humorki :)))

Bądź dzielna Olu!! Z każdym dniem bliżej końca koszmaru i z każdym bliżej Twojego synka w domu! A zobaczysz, że ON w podzięce, że taka byłaś dzielna będzie najgrzeczniejszym Maluchm pod słońcem :) I wtedy my sie będziemy żalić, że nie możemy spać, jak Ty teraz, a Ty nas będziesz pocieszać!! Trzymam kciuki, żeby szybko było lepiej!

reklama
nie wiem jak wam dziękować za słowa otuchy...aż mi się zakręciła łezka W OKU....WOGÓLE JESTEM JAKAŚ ROZCZULAJĄCA SIĘ WYSTARCZY ZE ZOBACZĘ JAKIŚ PROGRAM O MAŁYCH DZIECIACH, SKRZYWDZONYCH TO ZARAZ CHCE MI SIĘ PŁAKAĆ- TO CHYBA HORMONKI....
A TAK POZA TYM TO ODLICZAM GODZINY DO JUTRZEJSZEGO ZABIEGU JUTRO O TEJ PORZE BĘDZIE PO WSZYSTKIM...NAJBARDZIEJ SIĘ BOJĘ WYCIĄGANIA DRUTU....ALE MAM PIETRA....
DZISIAJ PO RAZ PIERWSZY OD 16 DNI OBUDZIŁAM SIĘ TYLKO O 3 W NOCY WZIĘŁAM PARACETAMOOL I UDAŁO SIĘ ZASNĄĆ DO 7:20 RANO ALE JESTEM WYSPANA!!!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE CZERWCÓWKI...ODEZWĘ SIĘ JUTRO...

My też Ciebie Olu.K. pozdrawiamy i trzyamay kciuki za jutrzejsza wizytę u lekarza - aby było bezbolesnie i szybciutko:)!jestesmy z Tobą!

Olu trzymam kciuki i mysle ze z tym roztkliwianiem tez tak mialm jak chorowalam w grudniu. Co przeczytalam slowa wsparcia od Was to ryczalam. Olu bedzie dobrze, byle do jutra!!! :)

no i przeżyłam...ale powioem Wam drogie koleżanki,że szwy to pikuś ściąganie lecz ten drut to naprawdę ciężko to zniosłam...najpierw wziął takie chirurgiczne obciążki i przekręcił nimi wystającą część a potem ruchem posuwistym jakby ktoś ciął piłą drzewo powoli wyciągał drut....taki okropny tępy ból. nie był taki gruby lecz długi..za miesiąc 10-02 mm kontrolę RTG i zobaczymy kiedy wyciągną mi drugi ten o wiele grubszy drut nie zgodzę się na wyciąganie bez znieczulenia....jeszcze dostanę skurczy i będzie problem....nie wiem jak długo będę musiał mieć gips marzę że do końca marca mi go zdejmną ale byłabym szczęśliwa...za mocno mi założyli gips i dzisij rano mój mężu7lek rozcinał go przy palcach bo normalnie krew mi nie dochodziła i miałam je sine....

Olu- tak mi przykro..szkoda mi Ciebie-..musisz strasznie cierpieć:(..bądz dzielna!!!!!Życze Ci, by poród był za to super szybki, bezkłopotliwy, bezbolesny:)

Cieszę się, Olu, że przynajmniej ten etap masz za sobą i że się odezwałaś. Będę trzymać mocno kciuki za Ciebie, żeby coraz mniej bolało i żeby szybko było już po wszystkim. trzymaj się dzielnie i zaglądaj do nas częściej :)

reklama
Olu - dobrez ze juz masz to za soba i mam nadzieje ze juz Cie tak reka nie bedzie bolala i ze sie ladnie zrosnie wszystko:))
Trzymaj sie i pisz do nas :) :) :)Bedziemy Cie wspierac...

Do góry