reklama
marzena9
Fanka BB :)
zgadzam sie z Ola.k chociaz narazie sie nie zalilam ale byly momenty ze mialam ochote i nie myslalam zeby zalic sie mezowi czy rodzinie ale wlasnie zeby napisac tu Bo kto mnie tak zrozumie jak Wy? Ze mnie w brzuchu gniecie czasem, ze jedzenie jest be,ze mnie cos ciagnie w boku, ze mnie ludzie wk..... akurat teraz albo np. ze mam jakis dziwny nastroj natchnienia, jakias taka radosc gdzies w sercu jak dzisiaj pomyslalam ze niedlugo bede trzymac takie rozowo-sine krzyczace , gole i umazane sluzem dziecko ktore kocha mnie bezwarunkowo, jest calkowicie ode mnie zalezne i jest niezaprzeczalna czescia mnie i mezczyzny ktorego kocham i ze to cud...
Zzylam sie z Wami poprostu
Zzylam sie z Wami poprostu
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moje włosy w końcu dopadł fryzjer- ostani raz byłam w lipcu przed weselem- było co z nimi robić:)) od razu czuję się lepiej, ale wczoraj po 3 godzinach siedzenia- wąchania lakierów i farb makabrycznie mocno rozbolała mnie głowa- chyba przed porodem nie zdecyduję się już na odwiedzanie jakiegokolwiek salonu. Może do domu sobie zamówie, ale myślę, że skoro teraz wytrzymałam tak długo widok odrostów, to może teraz też do lipca jakoś się uda.
a dzisiaj po raz drugi w okresie ciąży zrobilo mi się strasznie słabo- musiałam opuścić kościół- nie mialam w nim czym oddychać-tak jakby ktoś mi odcinał dopływ tlenu- od następnej niedzieli zmieniami naszą mała kapliczkę na inny wielki moloch- może w nim będzie więcej świeżego powietrza.
a dzisiaj po raz drugi w okresie ciąży zrobilo mi się strasznie słabo- musiałam opuścić kościół- nie mialam w nim czym oddychać-tak jakby ktoś mi odcinał dopływ tlenu- od następnej niedzieli zmieniami naszą mała kapliczkę na inny wielki moloch- może w nim będzie więcej świeżego powietrza.
cześć
dzisiaj jakoś pobolewa mnie podbrzusze....w sklepie to mąż szalał na zakupach a ja grzecznie siedziałam i odpoczywałam a po powrocie wzięłam neo spe i troszkę mi ulżyło...nie dość że ręka mi strasznie dokucza to brzuszek boli..... :-[
dzisiaj jakoś pobolewa mnie podbrzusze....w sklepie to mąż szalał na zakupach a ja grzecznie siedziałam i odpoczywałam a po powrocie wzięłam neo spe i troszkę mi ulżyło...nie dość że ręka mi strasznie dokucza to brzuszek boli..... :-[
Olu mni tak tydzin temu pobolewala ale przeszlo. trzymaj sie, z dnia na dzien bol sie bedzie zmniejszal....
Mi za to wstretne przeziebienie mi sie przyplatalo
i bede lezec w lozeczku przez najblizsze dni oczywiscie z laptopem zeby do Was pisac..
Mam brac bioparox i pic duzo plynow, mam w zapasie soczki malinowe i miodzik
Dokucza mi katar strasznie, dobrze ze moje kropelki moge brac....dzisiaj obudzilam sie dopiero przed 13 a poszlam spac o 21.30
tak mnie oslabilo.
Ja sie tak ciesze ze znalazlam to forum w sieci, uwilebiam Was dziewczyny!!!!!!!
Mi za to wstretne przeziebienie mi sie przyplatalo
i bede lezec w lozeczku przez najblizsze dni oczywiscie z laptopem zeby do Was pisac..
Mam brac bioparox i pic duzo plynow, mam w zapasie soczki malinowe i miodzik
Dokucza mi katar strasznie, dobrze ze moje kropelki moge brac....dzisiaj obudzilam sie dopiero przed 13 a poszlam spac o 21.30
tak mnie oslabilo.
Ja sie tak ciesze ze znalazlam to forum w sieci, uwilebiam Was dziewczyny!!!!!!!
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wiadomo, laptop obowiazkowy!!!! 8)
Olciu, oby duzo slonca swiecilo, juz niedlugo wiosna to moze ogolnie humorki beda lepsze!
ja juz nie moge zniesc tej paskudnej zimy
ale jak tylko troche slonca zaswieci od razu mi lepiej
poza tym to z podekscytowania nie moge spac po nocach hihi
juz tylko mysle o slubie, a jeszcze jak oddzial polozniczy zobaczylam to juz w ogole!
dzidzia mi sie tez sni po nocach, ze juz go trzymam :laugh:
tez sie ciesze z tego forum i uzaleznienie pierwsza klasa!
narzeczony sie tylko podsmiechuje, ze jestesmy niezle wariatki :laugh:
Olciu, oby duzo slonca swiecilo, juz niedlugo wiosna to moze ogolnie humorki beda lepsze!
ja juz nie moge zniesc tej paskudnej zimy
ale jak tylko troche slonca zaswieci od razu mi lepiej
poza tym to z podekscytowania nie moge spac po nocach hihi
juz tylko mysle o slubie, a jeszcze jak oddzial polozniczy zobaczylam to juz w ogole!
dzidzia mi sie tez sni po nocach, ze juz go trzymam :laugh:
tez sie ciesze z tego forum i uzaleznienie pierwsza klasa!
narzeczony sie tylko podsmiechuje, ze jestesmy niezle wariatki :laugh:
Dziewczynki jak tam dzisiaj humorki????
Ja leze zagilona i kaszlaca w lozeczku ale humorek mam nienajgorszy....
Jakby jeszcze sloneczko zaswiecilo to by bylo prawie super.
Mam sporo gazet do czytania: Dziecko, Mamo to ja i Rodzice - nie moglam wybrac jednego sprosrod nich i kupuje cala trojke.
Ile tam jest ciekawych rzeczy.
Ostatnio przeczytalam ze dziecko potrafi sie postawic na czyims miejscu dopiero po 6 urodzinach.
Niesamowite!!!!
Ja leze zagilona i kaszlaca w lozeczku ale humorek mam nienajgorszy....
Jakby jeszcze sloneczko zaswiecilo to by bylo prawie super.
Mam sporo gazet do czytania: Dziecko, Mamo to ja i Rodzice - nie moglam wybrac jednego sprosrod nich i kupuje cala trojke.
Ile tam jest ciekawych rzeczy.
Ostatnio przeczytalam ze dziecko potrafi sie postawic na czyims miejscu dopiero po 6 urodzinach.
Niesamowite!!!!
Zdrowiej nam Aniu!
ja niby też na L4..ale wynajduję sobie zajęcia..coś nudno mi:/..
Obudziłam sie przed 7, wypiłam kawkę i powędrowałam do łózia z powrotem..ale nie zasnęłam . Poczytałam sobie ksiażkę. Teraz zamierzam popisac troche pracy mgr.
Humor w miare, aczykolwiek mam potwornego lenia
ja niby też na L4..ale wynajduję sobie zajęcia..coś nudno mi:/..
Obudziłam sie przed 7, wypiłam kawkę i powędrowałam do łózia z powrotem..ale nie zasnęłam . Poczytałam sobie ksiażkę. Teraz zamierzam popisac troche pracy mgr.
Humor w miare, aczykolwiek mam potwornego lenia
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ech, jak mi by sie takie L4 przydalo, ale w moim przypadku sie nie da.......terminow musze dotrzymac, moze jeszcze sie na targi bede musiala przejechac w lutym (zaprezentowac swoje ciuszki), na egzaminy w szkole jest tylko jeden termin, a do tego zalatwianie mnostwa rzeczy ze slubem(juz biegalismy od listopada).......czuje sie jakas taka zmeczona, a do tego ta paskudna zima........
o tej porze roku nieodmiennie marzy mi sie cos takiego
o tej porze roku nieodmiennie marzy mi sie cos takiego
Podziel się: