reklama
Nemezis
Fanka BB :)
przez stronkę http://imageshack.us/ potem likasz na image w odpowiedzi i między znaczki
wklejasz skopiowany ze stronki "Direct link"
Augusia pamietaj ze kazda ciaza jest inna i maluchy sie roznie rozwijaja!!!!
Ciesz sie ciaza i maluszkiem i nie porownoj wymiarow swojego bobaska do innych!!!!
Jesli lekarz mowi ze wszyko dobrez, to na pewno tak jest
Maz ma racje, nie czytaj artykulow i sie po nich nie nakrecaj, - w kazdym jest co innego!!!
I w ogole czytaj i ogladaj pozytywne programy, filmy, relaksuj sie
i mysl ze wszytko bedzie dobrze, bo tak bedzie
Ciesz sie ciaza i maluszkiem i nie porownoj wymiarow swojego bobaska do innych!!!!
Jesli lekarz mowi ze wszyko dobrez, to na pewno tak jest
Maz ma racje, nie czytaj artykulow i sie po nich nie nakrecaj, - w kazdym jest co innego!!!
I w ogole czytaj i ogladaj pozytywne programy, filmy, relaksuj sie
i mysl ze wszytko bedzie dobrze, bo tak bedzie
Witamy i o zdrowko pytamy?
udaję wesolą, chociaz wstałam "lewa nogą"..Juz zdążyłam nakrzyczec na meża ..a przez to, że sie nie wyspałam!!!!! Trwa to juz dlugo..jak pisałam..w czwartek do poźna siedzielismy, bo to ostatni wieczór z rodzinką z Anglii(zrozumiałe, w piątek podróz, sobota rano od razu na uczelne, później znajomi rodzina i opowiesci o tym co słychac w Anglii, w niedzielę powtorka, w pon badania i sprzatanko..a jeszcze zarwana noc...problemik z kolezanką, i wtorek pobudka...OKi nie narzekam!!!Moze dziś sie wyśpię?
udaję wesolą, chociaz wstałam "lewa nogą"..Juz zdążyłam nakrzyczec na meża ..a przez to, że sie nie wyspałam!!!!! Trwa to juz dlugo..jak pisałam..w czwartek do poźna siedzielismy, bo to ostatni wieczór z rodzinką z Anglii(zrozumiałe, w piątek podróz, sobota rano od razu na uczelne, później znajomi rodzina i opowiesci o tym co słychac w Anglii, w niedzielę powtorka, w pon badania i sprzatanko..a jeszcze zarwana noc...problemik z kolezanką, i wtorek pobudka...OKi nie narzekam!!!Moze dziś sie wyśpię?
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja dzisiaj mam okropny egzamin o 13......fuj, filozofia sztuki i nawet nie pytajcie co to jest hehehe uczylo sie tego ciezko i wcale nie jestem ciekawa pytan, szczegolnie, ze bedzie pisemnie i po flamandzku
na szczescie to jedyny exam w sesji zimowej
na szczescie to jedyny exam w sesji zimowej
oj dziewczyny a ja mam okropnego doła!!!strasznie mnie boli ta ręka jeszcze codzienne przemywanie rany, zdejmownie szyny i rwanie w łokciu gdzie znajdują się dwa okropne druty to naprawdę koszmar...nawet przestaje mnie ciszyć dzidzia!!!!modlę się tylko o to aby w końcu przestało boleć to już 15 dni od mego pechowego upadku a końca bólu nie widać.....czekam na czwartek o 11 mają mi zdjąć w końcu jeden drut i szwy oraz założyć gips...najgorsze są nocki..wcale prawienie śpię nawet ketanol nie pomaga taki ból rozsadza mi rękę, mój ginekolog poradził brać na noc do 2 tabletek paracetamolu ale to prawie nic nie pomaga a jeżeli tak to na krótko....ja już odchodzę od zmysłów
Agatatje - powodzenia!!! Super ze znasz flamandzki!!!podziwiam
Olu - trzymaj sie, nie poddawaj sie, pomysl tylko ze niedlugo bedziesz dzidzie trzymac na raczkach i poczujesz sie lepiej.
Biedna jestes, naprawde mi przykro ze tak musisz cierpiec...Trzymaj sie))))
U mnie dla odmiany zaczely sie bole bioder, i dolu plecow...jak tylko wstalam rano i tak caly dzien,
w pracy juz nie moglam wysiedziiec, tak mnie boli jak nieraz przed miesiaczka, nie wiem miednica sie rozrasta....Mam nadziej ze to minie..
Wy tez tak macie?!?
Ani siedziec ani lezec, ale ile moge chodzic....
Olu - trzymaj sie, nie poddawaj sie, pomysl tylko ze niedlugo bedziesz dzidzie trzymac na raczkach i poczujesz sie lepiej.
Biedna jestes, naprawde mi przykro ze tak musisz cierpiec...Trzymaj sie))))
U mnie dla odmiany zaczely sie bole bioder, i dolu plecow...jak tylko wstalam rano i tak caly dzien,
w pracy juz nie moglam wysiedziiec, tak mnie boli jak nieraz przed miesiaczka, nie wiem miednica sie rozrasta....Mam nadziej ze to minie..
Wy tez tak macie?!?
Ani siedziec ani lezec, ale ile moge chodzic....
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Egzamin napisany
a co z tego wyszlo zobaczymy jak beda wyniki, grunt, ze napisalam duzo hehe
a na koncu przypomnialam profesorowi, ze jestem z Polski wiec jakby co to niech sie nie przejmuje bledami ;D
Olu strasznie mi ciebie zal!moge ci na pocieszenie powiedziec, ze ostatnio moj brat wywalil sie na snowboardzie dosc powaznie, rentgen nic nie wykazal i musial miec usg robione, mowil, ze to tak jak ja ;D ma biedak mocno uszkodzone jakies miesnie i wiezadla....niezbyt wesolo. Pomysl, ze w koncu przestanie bolec!bo NA PEWNO przestanie!a dzidziusiem na tez na pewno sie cieszysz, nie mowiac o tym jak on sie toba cieszy :laugh:
Trzymaj sie!!!!!!
a co z tego wyszlo zobaczymy jak beda wyniki, grunt, ze napisalam duzo hehe
a na koncu przypomnialam profesorowi, ze jestem z Polski wiec jakby co to niech sie nie przejmuje bledami ;D
Olu strasznie mi ciebie zal!moge ci na pocieszenie powiedziec, ze ostatnio moj brat wywalil sie na snowboardzie dosc powaznie, rentgen nic nie wykazal i musial miec usg robione, mowil, ze to tak jak ja ;D ma biedak mocno uszkodzone jakies miesnie i wiezadla....niezbyt wesolo. Pomysl, ze w koncu przestanie bolec!bo NA PEWNO przestanie!a dzidziusiem na tez na pewno sie cieszysz, nie mowiac o tym jak on sie toba cieszy :laugh:
Trzymaj sie!!!!!!
Podziel się: