reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
reklama
Hej ja za parę miesięcy skończę 21 lat i mam 2 letniego synka :) ciąża była dla mnie szokiem. Klasę maturalną zaczynałam z brzuszkiem, chodziłam normalnie do liceum do 9 miesiąca ciąży i wróciłam zaraz 3 tyg po porodzie. Udało się skończyć tradycyjnie z czerwonym paskiem i super zdać maturę przy 3 miesięcznym niemowlaczku:) A mężowi obronić licencjat na 5. Ja ktualnie studiuje.
Z tatą małego leci nam już 3 rok po ślubie i fajnie się układa. Jesteśmy szczęśliwi, razem robimy wszystko przy małym, pomagają tesciwie a my się realizujemy zawodowo i naukowo :) cieszymy się z naszego synia. Ja się ze złymi komentarzami nie spotkałam nigdzie na szczęście. Wręcz odwrotnie nauczyciele w szkole byli pełni podziwu że tak dałam radę. Podobnie po porodzie położne bardzo chwaliły za to jak sobie radzę z opieką.
Pozdrawiam wszystkie nastoletnie mamy [emoji16] jeśli czytają to jakieś przerażone nastolatki głowa do góry dziewczyny. Wszystko może się ułożyć

Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...
Hej ja urodzilam 10 lat temu córkę zaledwie kończąc 16lat. I odchowalam sama...zrobilam liceum mature i technikum. Co prawda liceum konczylam i technikum robilam w szkole dla doroslych i zdalam egzaminy... a teraz już cora ma 10 lat i pyskuje he no i mam synka skończył rok i w lutym córcia ale to już drugie małżeństwo...niedtety pierwszy mąż bał się poniesc odpowiedzialność za rodzine...

Hej dziewczyny, czy używałyście kiedyś produktów z firmy Efektima Eco mama? Ostatnio wypatrzyłam je w drogerii Rossmann i muszę Wam powiedzieć, że są na prawdę świetne! ;-) Przyzwoita cena, efekt nawilżenia widoczny już po pierwszym zastosowaniu. Z całego serca je Wam polecam :D

reklama
Ja jestem Paula, w kwietniu skończę 20 lat i już planuje dzidziusia :)
Ja wolę mieć dzieci będąc jeszcze młoda. Nie jestem typiarą, która musi się wyszaleć w klubach/ na imprezach. Ja jestem typem dziewczyny rodzinnej.
Mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku dołączę do tytułu bycia mamą :)
Witaj ja mam 21 lat . :) po nie całych 7 miesiącach wkoncu dwie kreski na teście obecnie jestem w 20 tyg. Ja tak samo jak ty jestem typem rodzinnym nigdy mnie nie interesowało latanie po klubach :)))

Do góry