reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
A w piątek miała miesiąc [emoji173]
20191104_133558.jpeg

reklama
Czujemy się dobrze, poznajemy się, cieszymy chwila :) A co U was? Córcia przybiera na wadze?
U nas dobrze [emoji2] wyniki Daga miała dobre, a ostatnio przybrała w 2tyg 350g więc bardzo dobrze i niepotrzebnie się zamartwialam [emoji6]
W niedzielę skończyła 5miesiecy i ja się pytam kiedy.... [emoji85] Ciągle się turla, dużo gada, zaczęłam jej dietę rozszerzać i chyba jej się podoba [emoji2]
Ostatnio dni zaczyna o 5 rano więc jest ciekawie[emoji41]
Masz może insta? [emoji41]
A w piątek miała miesiąc [emoji173]Zobacz załącznik 1041512
Ojeju śliczna kruszynka [emoji7][emoji7]
IMG_20191102_072434.jpeg
IMG_20191029_120954.jpeg

Jaka cudowna[emoji173] mam
U nas dobrze [emoji2] wyniki Daga miała dobre, a ostatnio przybrała w 2tyg 350g więc bardzo dobrze i niepotrzebnie się zamartwialam [emoji6]
W niedzielę skończyła 5miesiecy i ja się pytam kiedy.... [emoji85] Ciągle się turla, dużo gada, zaczęłam jej dietę rozszerzać i chyba jej się podoba [emoji2]
Ostatnio dni zaczyna o 5 rano więc jest ciekawie[emoji41]
Masz może insta? [emoji41]
Ojeju śliczna kruszynka [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1041518Zobacz załącznik 1041519
Screenshot_20191105-110132_Instagram.jpeg

Super,że już wszytsko dobrze! Rośnie jak na drożdżach

Jaka cudowna[emoji173] mam Zobacz załącznik 1041608
Super,że już wszytsko dobrze! Rośnie jak na drożdżach
Też cię zaobserwowałam [emoji6] tam sporo młodej wrzucam [emoji28][emoji2356]
Zaobserwowałam Cię [emoji4]

Piękne macie córy, już nie mogę się doczekać aż będę mogła moją się pochwalić [emoji16]
Chyba ciebie też znalazłam na insta [emoji6]

Już niedługo się pochwalisz [emoji3590] Jeju aż Ci zazdroszczę [emoji1787] ja uwielbiam takie maluszki [emoji2356][emoji12][emoji3590][emoji3590]

Widziałam właśnie [emoji4] młodego też sporo,ale jednak ona tam króluje haha
Nawet mamy taką samą pozytywkę [emoji28]
Też cię zaobserwowałam [emoji6] tam sporo młodej wrzucam [emoji28][emoji2356]Chyba ciebie też znalazłam na insta [emoji6]

Już niedługo się pochwalisz [emoji3590] Jeju aż Ci zazdroszczę [emoji1787] ja uwielbiam takie maluszki [emoji2356][emoji12][emoji3590][emoji3590]
20191105_120054.jpeg

reklama
Do góry