reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Angela_Andzia
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie pisze do was cała zapłakana i osmarkana,ale szczęśliwa jak nigdy w życiu!
Dzwoniła Pani doktor, jedziemy dziś po Maję! Wraca z nami do domu,a 18 grudnia mamy przyjechać na kontrolę! Minęło już 30 minut,a ja nadal nie mogę opanować łez! Lecę się wykąpać i szykować do podróży, nie wiem jak wytrzymam 4h [emoji173]
Dzwoniła Pani doktor, jedziemy dziś po Maję! Wraca z nami do domu,a 18 grudnia mamy przyjechać na kontrolę! Minęło już 30 minut,a ja nadal nie mogę opanować łez! Lecę się wykąpać i szykować do podróży, nie wiem jak wytrzymam 4h [emoji173]
reklama
Kaamilaaa
Jeju jak dobrze czytać takie wiadomości [emoji3590][emoji3590] cieszę się razem z tobą i też się poryczalam [emoji7][emoji3590][emoji3590]Dziewczyny właśnie pisze do was cała zapłakana i osmarkana,ale szczęśliwa jak nigdy w życiu!
kin28
Jejku ale się cieszę, super! Cudownie [emoji3590][emoji3590] Wycałuj malutką od nas [emoji3590]Dziewczyny właśnie pisze do was cała zapłakana i osmarkana,ale szczęśliwa jak nigdy w życiu!
Paulina97
@Angela_Andzia super wiadomość w koncu bedziecie razem [emoji173][emoji173]
Angela_Andzia
Wróciliśmy do domu 30 minut po północy bo w szpitalu trochę zeszło, jeszcze się okazało,że zgubili księgę wypisów..
Mają jest kochana na 4h jazdy tylko raz musiałam brać ją na ręce bo mleko się skończyło, była przebrana, cyca nie chciała i tylko tak się uspokajała. W nocy dwa razy na jedzonko pobudka,a tak to smacznie śpi [emoji7]
Mają jest kochana na 4h jazdy tylko raz musiałam brać ją na ręce bo mleko się skończyło, była przebrana, cyca nie chciała i tylko tak się uspokajała. W nocy dwa razy na jedzonko pobudka,a tak to smacznie śpi [emoji7]
Angela_Andzia
Super,że wszystko dobrze [emoji173]Ja dzisiaj po wizycie 30+3 mały Artur rosnie jak na drozdzach wazy 1920g [emoji170][emoji170] wszystko w porzadku. Kolejna wizyta za 2 tyg [emoji7]
kin28
Malutka kruszynka, super że już jesteście razem [emoji3590] Jak się odnajdujesz w nowej sytuacji z malutką w domku?Wróciliśmy do domu 30 minut po północy bo w szpitalu trochę zeszło, jeszcze się okazało,że zgubili księgę wypisów..
Mają jest kochana na 4h jazdy tylko raz musiałam brać ją na ręce bo mleko się skończyło, była przebrana, cyca nie chciała i tylko tak się uspokajała. W nocy dwa razy na jedzonko pobudka,a tak to smacznie śpi [emoji7]Zobacz załącznik 1034956
Kaamilaaa
Cudna [emoji3590][emoji3590]Wróciliśmy do domu 30 minut po północy bo w szpitalu trochę zeszło, jeszcze się okazało,że zgubili księgę wypisów..
Mają jest kochana na 4h jazdy tylko raz musiałam brać ją na ręce bo mleko się skończyło, była przebrana, cyca nie chciała i tylko tak się uspokajała. W nocy dwa razy na jedzonko pobudka,a tak to smacznie śpi [emoji7]Zobacz załącznik 1034956
Jak sobie radzicie? Co dalej z jej serduszkiem?
reklama
Angela_Andzia
Dziewczyny ona jest taka kochana [emoji7] w nocy raz się obudziła i jeden nad ranem na zmianę pieluszki i mleczko,a później poszła grzecznie spać i do 9 spala [emoji7] jest bardzo grzeczna i jedynie płacze jak chce jeść, to dopiero pierwsza noc,więc za dużo nie mogę powiedzieć,ale jestem szczęśliwa,że już jest z nami [emoji173] serduszko ma wadę i aorta, więc za 6 tygodni mamy kontrolę