reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jak tak tam kochana, jak się odnajdujecie w nowej rzeczywistosci? [emoji2] Jak mała?Dziewczyny ona jest taka kochana [emoji7] w nocy raz się obudziła i jeden nad ranem na zmianę pieluszki i mleczko,a później poszła grzecznie spać i do 9 spala [emoji7] jest bardzo grzeczna i jedynie płacze jak chce jeść, to dopiero pierwsza noc,więc za dużo nie mogę powiedzieć,ale jestem szczęśliwa,że już jest z nami [emoji173] serduszko ma wadę i aorta, więc za 6 tygodni mamy kontrolę
Angela_Andzia
Raz ciężej, raz okej. Czekamy na akt, nie możemy nic załatwić, jeszcze położna miała być,ale jej nie będzie. Muszę szukać innej, mała jeszcze nie miała pierwszej wizyty u lekarza bo musimy czekać na PESEL... wszytsko się kumuluje, ja mam chyba gorszy okres, wszytsko mnie martwi i jestem bezsilna. Mam nadzieję,że U was lepiej
Jak tak tam kochana, jak się odnajdujecie w nowej rzeczywistosci? [emoji2] Jak mała?
Paulina97
Nie martw sie tak to jest niestety z papierową robota..ja tez mam ostatnio gorsze dni bo w domu wszystko sie psuje i pieniazki zamias na konczenie wyprawki to na naprawde idą.Raz ciężej, raz okej. Czekamy na akt, nie możemy nic załatwić, jeszcze położna miała być,ale jej nie będzie. Muszę szukać innej, mała jeszcze nie miała pierwszej wizyty u lekarza bo musimy czekać na PESEL... wszytsko się kumuluje, ja mam chyba gorszy okres, wszytsko mnie martwi i jestem bezsilna. Mam nadzieję,że U was lepiej
Angela_Andzia
To współczuję wam bardzo,ale tak to właśnie jest..
I jak tu się nie martwić?
Nie martw sie tak to jest niestety z papierową robota..ja tez mam ostatnio gorsze dni bo w domu wszystko sie psuje i pieniazki zamias na konczenie wyprawki to na naprawde idą.
Paulina97
Dokladnie zawsze cos. Ale wazne by dzieci zdrowe byly. Jak malutka twoja musi przyjmowac jakies leki czy to taka wada z ktorej mozna ,,wyrosnac"?To współczuję wam bardzo,ale tak to właśnie jest..
Angela_Andzia
Póki co żadnych leków nie będzie miała, 18 grudnia jedziemy do kardiologa, zobaczymy czy coś się zmieniło. Powiedzieli nam,że będą obserwować. Oby wszytsko było dobrze, bo operacji chyba bym nie przeżyła. Za dużo tego wszystkiego w ostatnim czasie
Dokladnie zawsze cos. Ale wazne by dzieci zdrowe byly. Jak malutka twoja musi przyjmowac jakies leki czy to taka wada z ktorej mozna ,,wyrosnac"?
Kaamilaaa
Hop hoop dziewczyny [emoji41] co tam słychać?
@Angela_Andzia jak się czujecie z Mają?
@Paulina97 @kin28 jak się czujecie?
reklama
Angela_Andzia
Czujemy się dobrze, poznajemy się, cieszymy chwila A co U was? Córcia przybiera na wadze?
Hop hoop dziewczyny [emoji41] co tam słychać?