reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasi mężczyźni...

reklama
i na pewno będzie bo wszyscy chłopcy jak są mali uważają swoją mamusie za ideał piękna i kochaja ją pona wszystko ;)

A mój mężuś jest przekochany. Przeprowadzaliśmy się przez weekend do nowego domku, nic mi nie pozwalał podnosić ani przenosić, ciągle mnie przeganiał, żebym odpoczęła, że on sam wszystko zrobi. Teraz, jak już mieszkamy, to zmywa naczynia, sprząta i ciągle pyta, czy wszystko mi się podoba ;D

a my razem wszystko sprzątneliśmy w piątek on wszystkie siłowe i pełzające pod łóżkiem i po podłodze a ja na stojaco tj , umyłam naczynia, zlewozmywak, płytę kuchenną, umywalkę miś wannę umył kibelek odkurzył i latał za mną z wiaderkiem a ja machałam mopkiem ;D

my też lubimy razem pucować dom. Rafał jest dzielny, nawet nie pozwala mi odkurzać ;D Gdybym wiedziała wcześniej, że życie w ciąży jest tak przyjemne, to........ byłabym mamą już trójeczki ;D

reklama
Do góry