reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
A moj w sobote na jego urodzinach powiedział moim przyjaciołkom, ze jakos niedługo jak bedzie miał wolne to zeby mnie gdzies wyciagneły...bo mi sie nalezy:szok: :-D ...no prosze:baffled: ...upił sie czy co:confused: ;-) Ciekawe kiedy naprawde do tego dojdzie bo jakos nie ma czasu ostatnio na rozne sprawy, ktore stoja w miejscu a moj wypad z kumpelkami zawsze moze poczekac...no ale checi sie licza nie:-)

a mojego nie było w domu od poniedziałku wieczorem do wczoraj w nocy - i dzisiaj siedzi przy córci i z nią gada, i dzięki temu ja mogę sobie tu pobuszować ;-)

a mój mysli tylko jak by sie z domu wyrwac moje dziecko ma niestety ojca tylko przez pól godziny dziennie dlaczego???
ojciec woli na górze ze swoim tatusiem(tesc) siedziec przy komputerku.

Heksa przykro mi to mowic ale moze nie dorosł do roli taty? Wiadomo, ze kazdy ma czasem ochote odpoczac od dziecka ale powinien tez pomyslec o Tobie. A probowałas z nim tak na spokojnie pogadać? Bez fochow bo faceci zaraz sie bronia i wycofuja tylko tak racjonalnie. Zycze ci duzo cierpliwosci!

oj heksa, niektorymi facetami trzeba ostro wstrzasnac, ale sytuacja mieszkania z tesciami to utrudnia :/ zycze wam zebyscie byli na swoim! wtedy jest inaczej i wieksza potrzeba zeby sie dogadac.

moj synus za to zostal dzisiaj pierwszy raz bardzo dlugo z tata :))))byl co prawda kryzys spowodowany brakiem mleczka z cycuszkow w okolicy, bo Olaf sztucznego zarcia nie lubi, ale po moim powrocie zostal szybko udobruchany i utulony :)Obaj wytrzymali 7godzin, a Olaf bez cycuszkow to pawie 8 :)
dzielne chlopoki z nich :))))
no a teraz monz robi niespodzianke, ktorej wczoraj nie uskutecznil, bo sie poklocilismy hehe
cos mi mowi, ze to tiramisu,a ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)

angie, myślę że odpocząć od dziecka to może chcieć ta osoba, która z tym dzieckiem przebywa cały dzień, a nie marne pół godzinki...
agatatje, ale masz fajnie :-)

reklama
Do góry