reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

nie mojego starego to nie mozna odpedzic i wszystko czyta co pisze :///
dolina bo nie moge o nim pisac hehe
ech za tydzien przyjedzie i bedzie mial przesrane :)

reklama
Głuszek nie ma sparwy, przyślij mi na priva twój adres :-) podam Ci numer konta i przelej na 25 złotych ;-)

żartuję :-) przecież nie będziesz mi przelewać 60 groszy bo chyba tyle kosztuje płytka. Wariatka normalnie ....................:cool:

Ewe uśmiałam się z twojego chłopa:0) Ale dumni są tatusiowie strasznie- to prawda. Mój bardzo chciał chłopca, ale teraz kocha Polcię ponad życie i nie wyobraża sobie, żeby jej nie było:) Muszę go naprawdę pochwalić, bo super sobie radzi jak idę na te 4 godziny do pracy. Najpierw idzie na około 2 godziny na spacer, potem wracają, daje jej jesć i potem on sam ją kąpie!!!:) Jak wracam o 19.30 to tylko cycuś i malutka już śpi.

:-) Kasiuńka fajnie!!!!
EWE OK ślę ci adres na pirva ale wysyłka kosztuje 6,50 więc co bedziesz dopłacać??? Ja nie wariatka tylko ekonomista

reklama
wstaje dzisiaj rano, robie Olafowi kaszke z bananem i popijam kawa az tu nagle dzwonek do drzwi, patrze, a tam..........Olafkowy Tata :)
zrobil nam niespodzianke i przyjechal dzisiaj, mimo ze zapowiedzial sie na wtorek :)
romantyczny ten moj maz czasem ;)

Do góry