reklama
Głuszek nie ma sparwy, przyślij mi na priva twój adres :-) podam Ci numer konta i przelej na 25 złotych ;-)
żartuję :-) przecież nie będziesz mi przelewać 60 groszy bo chyba tyle kosztuje płytka. Wariatka normalnie ....................
żartuję :-) przecież nie będziesz mi przelewać 60 groszy bo chyba tyle kosztuje płytka. Wariatka normalnie ....................
Ewe uśmiałam się z twojego chłopa:0) Ale dumni są tatusiowie strasznie- to prawda. Mój bardzo chciał chłopca, ale teraz kocha Polcię ponad życie i nie wyobraża sobie, żeby jej nie było Muszę go naprawdę pochwalić, bo super sobie radzi jak idę na te 4 godziny do pracy. Najpierw idzie na około 2 godziny na spacer, potem wracają, daje jej jesć i potem on sam ją kąpie!!! Jak wracam o 19.30 to tylko cycuś i malutka już śpi.
T
Tamarunia
Gość
O o bravo dla taty!moj chyba by tak nie potrafil!
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wstaje dzisiaj rano, robie Olafowi kaszke z bananem i popijam kawa az tu nagle dzwonek do drzwi, patrze, a tam..........Olafkowy Tata
zrobil nam niespodzianke i przyjechal dzisiaj, mimo ze zapowiedzial sie na wtorek
romantyczny ten moj maz czasem
zrobil nam niespodzianke i przyjechal dzisiaj, mimo ze zapowiedzial sie na wtorek
romantyczny ten moj maz czasem
Podziel się: