reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
HEKSA NA WAKACJACH MIAL DLA WAS CZAS BYL ZRELAKSOWANY,BEZ RZADNYCH KUSZACYCH SPRAW TYPU KOMP,WIEC CIESZYL SIE I POMAGAL,PRZYJEZDZAJAC DO DOMU NIESTETY POWROT DO RZEZCZYWISTOSCI CO????????OH FACECI CZEMU WSZYTKO CO Z DZIECKIEM ZWAZANE MUSI BYC TYLKO NA CHWILKE

MOJ MAZ OCZYWISCIE TEZ MNIE ZGRZAL PO CUDNYM WIECZORZE,MIELISMY JECHAC PO MALA RAZEM,HMMMMMM............NIESTETY MUSIALAM JECHAC SAMA,BO MAZ BARDZO ZLE SIE CZOL >:D >:D >:D JA TAZ I TO BARDZO,Ale obawiazki sa i trzeba,a on onczywiscie mial wymowke,musze zobic coc na kapie,prwie to zrobie jak was nie bedzie,hahaha tylko sie zasmialam,bo wiedzialm ze nic nie zrobi >:D >:D >:D

Maxin moj ma podobnie:):):)
ale ja mojego musze tak wychwalic jak na poczatku po porodzie! czesto zajmuje sie mala od kiedy zaczelos ie ukladac i ona tak sie nie wydziera:) uspokaja sie przy nim odrazu juz ladnie pije zasypia no jestem w szoku i taka szczesliwa ze znow jest tak cudnie!!!!!! i nawet ie musze o nic poprosic :)

no z usypianiem to ja sie ciesze ze juz nie musi tak na rekach tylkow klada do lozeczka przytuli poglaszcze z minutek i bobo spi:)
wkazdym razie najwazniejsze ze nie placze po odlozeniu :)

maxin tak jak mówisz 100% racja
mój stawia sie na pierwszym miejscu dziecko płacze trzeba dac jejsc a on siada na kanape i je swoje kanapki pytam dasz jaj jesc? płacze głodna jest
i słysze odpowiedz
czekaj teraz ja jem tez jestem głodny jak zjem to nakarmie
a dziecko drze sie w niebogłosy.
oni nie potrafi ą zrozumiec ze teraz na pierwszym miejscu są potrzeby dziecka a potem nasze.
LiLITH mój na początku przez pierwszy miesiąc tez był rewelacyjny i super duzo pomagał ale co dobre szybko sie skończyło :(

no tak to bywa...ale teraz jestem z niego dumna...i wiecie co zauwazylam...jak przestalam mukwekac zeby cos zrobil i sie ruszyl przebral itd to sie poprawil.teraz nic nie mwoei a on sam idzie:)
ale te sposoby maja niezle.moj np nie obudzi sie jak mala sie mu do ucha wydziera...tak spi....

ale mis ie nudzi...mala spi juz od 9....

reklama
moj zasnal ok 8:30 obudzil sie ok 10 na jedzenie i dalej spi. nie wiem czy to nie przez wczorajsze szczepienia.

a co do tatusiow to ja jestem osobiscie ze swojego Macka strasznie zadowolona. naprawde duzo mi pomaga nie tylko przy dziecku ale takze w prowadzeniu domu.

Do góry