reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
maxin biedactwo To naprawdę przeżyłaś szok. Ja ostatnio też źle się czuję... Chodzę ciągle niewyspana, głowa mnie boli i czasem kręci mi się w głowie... Też myślałam, żeby zrobić sobie morfologię, bo mi się to nie podoba... ale ciągle nie ma kiedy....
Muszę niestety pisać pracę licencjacką i teraz Tomek bardzo mi pomaga. Zabiera dzieci na spacer, opiekuje się małą w domu. Nawet zaczął ją sam kąpać, dawać mleczko i usypiać. Normalnie nawet wstaje bez niczego do małej w nocy, tylko ja muszę go obudzić
Muszę niestety pisać pracę licencjacką i teraz Tomek bardzo mi pomaga. Zabiera dzieci na spacer, opiekuje się małą w domu. Nawet zaczął ją sam kąpać, dawać mleczko i usypiać. Normalnie nawet wstaje bez niczego do małej w nocy, tylko ja muszę go obudzić
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a tu cisza?
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
No my robilismy moja ok i Natalki po anemi teraz ma 12
U mnie niestety kicha. Mala kocha tylko mame a moj maż to wykotzysuje. On myśli że jak wykąpie malą to jest super tatusiem . niestety wszystko jest na mijeje głowie - BO ON JEST ZMECZON!!!! Teraz ma jeszcze zostrac zastępcą kierownika więc już wyzej sra niż dupę ma. Bardzo nam się nie uklada ostatnio i już się powoli zastanawiam czy nie lepiej by mi było samej z Marysią......Mam dość bycia sprzataczką, praczką, kucharką......
reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
To w ramach pocieszenia:
Złota rybka postanowiła wyjechać na urlop i poprosiła krokodyla, aby ja w tym czasie zastąpił. Krokodyl się zgodził i przez tydzień zastępował złota rybkę.
Rybka wróciła i spytała się krokodyla, czy ktoś nie przyszedł
pod jej nieobecność z życzeniem.
- A był tu taki jeden chłop, co chciał mieć penisa aż do ziemi.
- I co zrobiłeś? - zapytała rybka.
- Odgryzłem mu obie nogi!
A dobrze mu taaaaaaaaaaaaaak!!!! (to z "Nigdy w życiu") :-)
Złota rybka postanowiła wyjechać na urlop i poprosiła krokodyla, aby ja w tym czasie zastąpił. Krokodyl się zgodził i przez tydzień zastępował złota rybkę.
Rybka wróciła i spytała się krokodyla, czy ktoś nie przyszedł
pod jej nieobecność z życzeniem.
- A był tu taki jeden chłop, co chciał mieć penisa aż do ziemi.
- I co zrobiłeś? - zapytała rybka.
- Odgryzłem mu obie nogi!
A dobrze mu taaaaaaaaaaaaaak!!!! (to z "Nigdy w życiu") :-)
Podziel się: