reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
maxin biedactwo To naprawdę przeżyłaś szok. Ja ostatnio też źle się czuję... Chodzę ciągle niewyspana, głowa mnie boli i czasem kręci mi się w głowie... Też myślałam, żeby zrobić sobie morfologię, bo mi się to nie podoba... ale ciągle nie ma kiedy.... :(
Muszę niestety pisać pracę licencjacką i teraz Tomek bardzo mi pomaga. Zabiera dzieci na spacer, opiekuje się małą w domu. Nawet zaczął ją sam kąpać, dawać mleczko i usypiać. Normalnie nawet wstaje bez niczego do małej w nocy, tylko ja muszę go obudzić :)

ojej maxin - to miałaś nieciekawą przygodę - mi tez czasmi się we łbie kręci.
Dziewczyny dobrze radzą, zrób morfologię.

U mnie niestety kicha. Mala kocha tylko mame a moj maż to wykotzysuje. On myśli że jak wykąpie malą to jest super tatusiem . niestety wszystko jest na mijeje głowie - BO ON JEST ZMECZON!!!! Teraz ma jeszcze zostrac zastępcą kierownika więc już wyzej sra niż dupę ma. Bardzo nam się nie uklada ostatnio i już się powoli zastanawiam czy nie lepiej by mi było samej z Marysią......Mam dość bycia sprzataczką, praczką, kucharką......

reklama
To w ramach pocieszenia:

Złota rybka postanowiła wyjechać na urlop i poprosiła krokodyla, aby ja w tym czasie zastąpił. Krokodyl się zgodził i przez tydzień zastępował złota rybkę.
Rybka wróciła i spytała się krokodyla, czy ktoś nie przyszedł
pod jej nieobecność z życzeniem.
- A był tu taki jeden chłop, co chciał mieć penisa aż do ziemi.
- I co zrobiłeś? - zapytała rybka.
- Odgryzłem mu obie nogi!

A dobrze mu taaaaaaaaaaaaaak!!!! (to z "Nigdy w życiu") :-)

Do góry