reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
gosiek, co za sen, kurde, dobre :D

a moj maz karmi mnie tak, ze wygladam jak britney ;D ;D ;D
ale co tam, wlasnie wlozyl teczowe (gejowskie? ) spodenki i idzie ubijac smietane do lodow >:D
nie ma to jak dieta ;)

ja trzymam dietę (oprócz tych herbatników i dwa razy zjadłam Big Milka0)i codziennie 2 godziny spacerow a waga i tak stoi w miejcu.... Załamka...
Także Agatko dieta ***** daje :mad: :mad: Więc Don't worry

a ja nie muszę trzymać diety ;D ;D bo waga pokazuje wagę sprzed ciąży a nawet dziś rano o 1,5 kg mniej (chyba jej źle) a Viking wazy na niej 6 kg (zobaczymy czy rzeczywiście w przyszłym tygodniu)

Ja nie trzymam żadnej diety - na mur beton wtedy na pewno nie schudnę (sprawdzone wiele razy), więc olewam odchudzanie. Wrócę do pracy, to mnie nerwy zeżrą :-)

MOJA DIETA JEST OGLADANIE STARYCH ZDIEC I PROBA MOBILIZACJI,A NA CZYM SIE WSZYSTKO KONCZY,NA PLACZU I UZALANIU SIE NAD SOBA,MIALAM ZACZAC CWICZYC,ALE NIE MAM NIGDY SILY I CZASU,A TAK CHCE BARDZO BARDZO,BUUU..........

ja już nie wiem sama
może to jeszczez za wczesnie... ale myślałm ze tak z 1 kg tygodniowo to będzie leciało a tu nic!!!!!!!!

a moze tak od razu zajdziemy w nastepna ciaze i nie bedzie trzeba sie przejmowac przez nastepne 9 miechow?
;D ;D ;D ;D

przede mna najgorsze jezeli chodzi o diete bo jade do Polandu......w domku rodzinnym zawsze dziwnym trafem przybywalo mi tak ze 3kg hehehe

reklama
ja rzadko jem obiady- bardzo rzadako - czyli jeden posiłek mi wypada a to sporo kalorii. Wiec czemu nie chudnę????

Do góry