reklama
CZY KOTORA PO DLUGIM STARZU MA FACETA ROMANTYKA,WICAZ ZASKAKUJE MILYMI NIESPODZIANKAMI,SPAR SIE JAK NA POCZATKU
CHYBA W WIEKSZOSCI PRZYPADKU WSZYSTKO Z CZASEM PRZEMIJA.....I CO POZOSTAJE???.....HMMM........CZEKMU NIE MOE BYC TKA JAK NA POCZATKU CALY CZAS???
CHYBA W WIEKSZOSCI PRZYPADKU WSZYSTKO Z CZASEM PRZEMIJA.....I CO POZOSTAJE???.....HMMM........CZEKMU NIE MOE BYC TKA JAK NA POCZATKU CALY CZAS???
mój nigdy nie był romantykiem - nie lubię takich facetów ;D ;D ;D także wiesz maxin mój jak nie był tak i nie będzie romantykiem ;D ;D ;D ;D ale każda ma to (a raczej "tego") co chciała
Ja sobie lubię na niego ponarzekac ale i tak wiem że mnie kocha i ja jego(choć tez ma wieeeeeeleeeeee męskiech wad)
Ja sobie lubię na niego ponarzekac ale i tak wiem że mnie kocha i ja jego(choć tez ma wieeeeeeleeeeee męskiech wad)
helunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a moj jest taki jak na poczatku,romantyk.dzisiaj nawet bylo pol romantycznie bo niunia nie chciala dac rodzicom troszke luzu
ale jest zazdrosny i ja tez.on pracuje z taka dziewczyna i ona ciagle dzwoni-ciagle czegos nie wie i dzisiaj mi sie snilo ze ja pobilam!!!! ;D ;D ;D
ale jest zazdrosny i ja tez.on pracuje z taka dziewczyna i ona ciagle dzwoni-ciagle czegos nie wie i dzisiaj mi sie snilo ze ja pobilam!!!! ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: