reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dobra fetyszystki jedzeniowe, wracamy do tematu
moj mezczyzna w roli taty zrobil dzisiaj cos fajnego ;D
wiec Olaf byl caly spocony i plakal z goraca i zmeczenia wiec tatus wzial go ze soba pod prysznic i dziecko wniebowziete ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
poprostu musialybyscie widziec jego mine, taki lekko zdziwiony, ale zadooooowolony, no mega slodzias ;D
polecam!
moj mezczyzna w roli taty zrobil dzisiaj cos fajnego ;D
wiec Olaf byl caly spocony i plakal z goraca i zmeczenia wiec tatus wzial go ze soba pod prysznic i dziecko wniebowziete ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
poprostu musialybyscie widziec jego mine, taki lekko zdziwiony, ale zadooooowolony, no mega slodzias ;D
polecam!
to mąż mojej kumpeli w ramach romantycznego gestu kupił jej...5 paczek mrozonych pierogów,jakby jej się drugiego dania robic nie chciało))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))kate nie bawię się z Tobą...widzisz teściowie to jednak przydatny wynalazek,bo stresują cię i chudniesz,a ja się stresuję i nie chudnę do dupy....((((((a nawet nie mam nic słodkiego,zeby się pocieszyc...kurde cwicze codziennie i nic...nic mi waga nie spadla...moze to przez to,ze za dużo jem???
Agatatje SUPER,PIERWSZY PRYSZNIC ZALICZONY ;D ;D ;D
jA NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK WYKAPIE SIE Z MALA,ALE POCZEKAM AZ BEDZIE GLOWKE SAM TRZYMALA
A MOJ MAZ NIE MA OSTATNI CZASU DLA MALEJ,DUZO PARCUJE PRZYCHODZI POZNO,COS PRZEKASI,ZROBI PAPAIERKOWA ROBOTE I IDZIE SPAC,BARDZO ZA MALA TESKNI I MOWI,ZE TAK SIE ZMIENIA Z DNIA NA DZIEN,JUTRO JEDNAK MA WOLNY DZIEN WIEC SIE ZAJMIE MALA JA JA ODPOCZNE,POJDE NA SOLARIUM ;D ;D ;D
ZARAZ UCIEKAM DO FRYZJIERA,BABCIA PRZYJEZDZA ZAJAC SIE MALA
jA NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK WYKAPIE SIE Z MALA,ALE POCZEKAM AZ BEDZIE GLOWKE SAM TRZYMALA
A MOJ MAZ NIE MA OSTATNI CZASU DLA MALEJ,DUZO PARCUJE PRZYCHODZI POZNO,COS PRZEKASI,ZROBI PAPAIERKOWA ROBOTE I IDZIE SPAC,BARDZO ZA MALA TESKNI I MOWI,ZE TAK SIE ZMIENIA Z DNIA NA DZIEN,JUTRO JEDNAK MA WOLNY DZIEN WIEC SIE ZAJMIE MALA JA JA ODPOCZNE,POJDE NA SOLARIUM ;D ;D ;D
ZARAZ UCIEKAM DO FRYZJIERA,BABCIA PRZYJEZDZA ZAJAC SIE MALA
reklama
Podziel się: