reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

Głuszek, może ktoś na Ciebie urok rzucił lub ulepił Twoją laleczkę voodoo i dolepia wosk???

reklama
abryz - dobre ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
- to na mne też chyba ktoś wosku dokkleja ;) - ja znowu nie jadam kolacji ( nie lubię spać z pełnym żoładkiem)

Gosiek, dla mnie kolacja często jest jedynym porządnym posiłkiem. Tylko, pracując w domu dziecka, jadałam 3 posiłki dziennie no i w ciąży :-)

dobra fetyszystki jedzeniowe, wracamy do tematu :p

moj mezczyzna w roli taty zrobil dzisiaj cos fajnego ;D
wiec Olaf byl caly spocony i plakal z goraca i zmeczenia wiec tatus wzial go ze soba pod prysznic i dziecko wniebowziete ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
poprostu musialybyscie widziec jego mine, taki lekko zdziwiony, ale zadooooowolony, no mega slodzias ;D
polecam!

to mąż mojej kumpeli w ramach romantycznego gestu kupił jej...5 paczek mrozonych pierogów,jakby jej się drugiego dania robic nie chciało:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))kate nie bawię się z Tobą...widzisz teściowie to jednak przydatny wynalazek,bo stresują cię i chudniesz,a ja się stresuję i nie chudnę do dupy....:(((((((a nawet nie mam nic słodkiego,zeby się pocieszyc...kurde cwicze codziennie i nic...nic mi waga nie spadla...moze to przez to,ze za dużo jem???

biedronka pozycze Ci ich chcesz??? ;D ;D ;D wiesz moze moja waga sfiksowała od mojej wagi ciężkiej więc nie przejmuj się :laugh: :laugh: z tego co pamiętam Mandaryno jesteś chudsza ode mnie :)

Agatatje SUPER,PIERWSZY PRYSZNIC ZALICZONY ;D ;D ;D

jA NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK WYKAPIE SIE Z MALA,ALE POCZEKAM AZ BEDZIE GLOWKE SAM TRZYMALA

A MOJ MAZ NIE MA OSTATNI CZASU DLA MALEJ,DUZO PARCUJE PRZYCHODZI POZNO,COS PRZEKASI,ZROBI PAPAIERKOWA ROBOTE I IDZIE SPAC,BARDZO ZA MALA TESKNI I MOWI,ZE TAK SIE ZMIENIA Z DNIA NA DZIEN,JUTRO JEDNAK MA WOLNY DZIEN WIEC SIE ZAJMIE MALA JA JA ODPOCZNE,POJDE NA SOLARIUM ;D ;D ;D
ZARAZ UCIEKAM DO FRYZJIERA,BABCIA PRZYJEZDZA ZAJAC SIE MALA ;)

reklama
Do góry