reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

Osobisty jest super !!!

Robi przy Antosiu absolutnie wszystkko i gdyby nie to że mam cycki to pewnie by mnie wyprowadzili z domu :D :D :D

Kąpie, przewija, przebiera, chodzi na spacery, pierze, prasuje, lula, kołysze, przynosi w nocy do karmienia, sam dokarmia, śpiewa (ależ on fałszuje ::)) mu piosenki...

i jest w nim przede wszystkim zakochany na maxa

reklama
no to tylko pogratulować.
Mój też śpiewa hehe, nasze dziecko będzie miało skrzywiony słuch, bo obydwoje mamy głosy jak z opery, ;) ;) ;) ;)

Mój misiak, oczywiście jak każdy jest w niebowzięty. Zresztą spełniło się jego największe marzenie (od 18 roku życia) mieć dziecko a do tego dziewczynka ::) . Całuje, nosi i rozpieszcza. Również zarzekał się, że nie przewinie kupy a zrobił to jeszcze w szpitalu. Uważa że nie ma piękniejszego dziecka, jest dumny że ma takie dwie kobietki ::) i wogóle jest stasznie happy.
Jeżeli chodzi o obowiązki, robi wszystko z wyjątkiem prasowania i SPA po kąpieli. On pierwszy zrobił pierwszą kąpiel :)
W przyszłości jej faceci już mają u niego przerąbane :laugh: acha i z rozmowy wynikło że nigdy nie puści jej samej na wakacje a już w szczególności pod namioty :laugh: :laugh: :laugh:

mój ma brata w policji i stwierdził że go wykorzysta do inwigilacji wszelakich osobników płci męskiej nawiedzających nasz dom w przyszłosci. ;D ;D ;D

biedne te nasze chlopaki jak wasze dziewczyny maja takich tatusiow ;)
ale przynajmniej nie bede musiala tak pilnowac, bo z brzuchem mi nie wroci do chaty ;) ;D

Moj maz tez jest zakochany w Olusiu... duzo do niego mowi, nosi na rekach i tuli do snu... przewijal pare razy a wczoraj pierwszy raz kapal...
pict01114rh.jpg

reklama
Aggusia super pierwsza kapiel to musialo byc przezycie,moj jeszcze nie kapal
Ewa zabawny twoj mezczyzna juz mala na wakacjie nie chce puszczac sama,dlugo na ten dzien bedzie czekal,jak dorosnie to uprosi tatusia
Heksa twoj mezulek tak slotko wyglada z mala,widac szczescie w jego oczach,wysoki z niego chlop,co???
Reni ale fajnie razem wygladaja na sofie i jaka podobna do niego,milo,ze chce pchac wozek,dumny tatus musi sie pochwalic bobaskiem
Kate no tak opiekuje sie pirworodna,a pozniej bedzie zajmowal sie vikingiem jak podrsnie,role podzielone
Gosiek Ania ma sliczne duze oczka,widac ze na klacie taty czuje sie bezpiecznie,przypomina mi twoj maz znajomego ;D

Milo,ze kazdy facet pomaga jak moze,jeden wiecej drugi mniej,ale to nie wazne,byle pomagal

NIE MA JAK POMOC PARTNERA ;D ;D ;D ;D ;D

Od dwoch dni tatus usypia swoja krolewne ,po calym dniu opieki i noszenia na rekach,padam,ze zmeczenia,wiec mnie wyrecza i ja usypia,bo nasza krolewna nie moze zasnac sama tylko musi byc lulana na rekach.Jak ja od tego odzywczaic????????????

Do góry