crainte
Fanka BB :)
Widać, że trzeba powtórzyć Myślę, że coś nieśmiało się pokazuje. Tak wyglądał mój pozytywny robiony wieczorem.Widać coś ?
Zobacz załącznik 1430097
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać, że trzeba powtórzyć Myślę, że coś nieśmiało się pokazuje. Tak wyglądał mój pozytywny robiony wieczorem.Widać coś ?
Zobacz załącznik 1430097
No widać oczywiście ale te testy lubia oszukiwać, pinki niestety również. Ja sama w zeszłym cyklu miałam całkiem mocną kreskę a ciąży nie było. Najlepiej zrobić kilka różnych firmWidać, że trzeba powtórzyć Myślę, że coś nieśmiało się pokazuje. Tak wyglądał mój pozytywny robiony wieczorem.
Moje objawy to jakiś tydzień przed terminem @ ból piersi a bardziej sutków , ból podbrzusza, jajników i takie jakby ciągnięcie wewnątrz . Ostatni termin @ 4 lipiec cykle 28 dniowe a test robiłam 2 sierpnia po południu dzień po terminie @ i wyszły 2 grube kreski. Wczoraj Bhcg wynik 271 mlU/ml teraz wizyta 18 sierpnia na usg . Nie miałam plamienia implantacyjnego.Cześć kochane dziewczyny, jakie były wasze najwczesniejsze objawy ciąży i kiedy pojawiły się wasze pierwsze 2 kreski na teście?
Ja też robiłam drugiego dnia po terminie miesiączki a to mój wynik testuRobiłam test drugiego dnia po terminie miesiączki. Pamiętam, jak jechałam z testem do domu i zaczął boleć mnie brzuch, tak jak na okres. Pomyślałam, że zrobię ten test, bo lepiej wiedzieć, niż nie wiedzieć.. Dziś 29 tydzień kolejne dwa tygodnie to wszystkie objawy jak przed okresem...lekki ból podbrzusza, lekki ból piersi.
GratulujęMoje objawy to jakiś tydzień przed terminem @ ból piersi a bardziej sutków , ból podbrzusza, jajników i takie jakby ciągnięcie wewnątrz . Ostatni termin @ 4 lipiec cykle 28 dniowe a test robiłam 2 sierpnia po południu dzień po terminie @ i wyszły 2 grube kreski. Wczoraj Bhcg wynik 271 mlU/ml teraz wizyta 18 sierpnia na usg . Nie miałam plamienia implantacyjnego.
Dziękuje Lecz trochę się stresuję bo już miałam ciąże gdzie pęcherzyk ciążowy był bez zarodka .Gratuluję
Nam jeszcze nie udało się nigdy zajść w ciążę. To Twoja pierwsza ciąża?Dziękuje Lecz trochę się stresuję bo już miałam ciąże gdzie pęcherzyk ciążowy był bez zarodka .
Ja też mam 8 dni do okresu. Staramy się od 3 lat, od pół roku jestem pod monitoringiem i stymulacją. W tym cyklu 11 dc zastrzyk na pęknięcie, 14 dc USG na którym było widoczne ciałko żółte i endomedrium 10 mm. ( Miałam zawsze problem z cienkim endomedrium). Dziś test był wykonany 12 dni po owulacji. Koło godziny 14 zrobiłam kolejny niestety z tej samej firmy ale wynik identyczny. Kupiłam testy z różnych firm, jutro będę testowaćPozytywny. Miałam taka sama kreseczkę jak robiłam test 8 dni przed planowanym okresem. Kolejne robiłam po kilku dniach i już były wyraźniejsze
Co do objawów przede wszystkim bardzo szybko się meczylam. Jak szlam w górach pod górę to nie mogłam normalnie oddechu złapać. wtedy mnie tknęło żeby zrobić test