reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najwcześniejsze 2 kreski + pierwsze objawy

reklama
Widać, że trzeba powtórzyć😁 Myślę, że coś nieśmiało się pokazuje. Tak wyglądał mój pozytywny robiony wieczorem.
No widać oczywiście ale te testy lubia oszukiwać, pinki niestety również. Ja sama w zeszłym cyklu miałam całkiem mocną kreskę a ciąży nie było. Najlepiej zrobić kilka różnych firm 😊

Cześć kochane dziewczyny, jakie były wasze najwczesniejsze objawy ciąży i kiedy pojawiły się wasze pierwsze 2 kreski na teście?
Moje objawy to jakiś tydzień przed terminem @ ból piersi a bardziej sutków , ból podbrzusza, jajników i takie jakby ciągnięcie wewnątrz . Ostatni termin @ 4 lipiec cykle 28 dniowe a test robiłam 2 sierpnia po południu dzień po terminie @ i wyszły 2 grube kreski. Wczoraj Bhcg wynik 271 mlU/ml teraz wizyta 18 sierpnia na usg . Nie miałam plamienia implantacyjnego.

Załączniki

• 442B61D5-6B6C-436A-9379-B6A54DC2A7D8.jpeg
    442B61D5-6B6C-436A-9379-B6A54DC2A7D8.jpeg
    987,9 KB · Wyświetleń: 341
Robiłam test drugiego dnia po terminie miesiączki. Pamiętam, jak jechałam z testem do domu i zaczął boleć mnie brzuch, tak jak na okres. Pomyślałam, że zrobię ten test, bo lepiej wiedzieć, niż nie wiedzieć.. Dziś 29 tydzień🙂 kolejne dwa tygodnie to wszystkie objawy jak przed okresem...lekki ból podbrzusza, lekki ból piersi.
Ja też robiłam drugiego dnia po terminie miesiączki a to mój wynik testu

Załączniki

• 056703A9-F2B8-460E-974B-F1024C761A86.jpeg
    056703A9-F2B8-460E-974B-F1024C761A86.jpeg
    34,7 KB · Wyświetleń: 160
Moje objawy to jakiś tydzień przed terminem @ ból piersi a bardziej sutków , ból podbrzusza, jajników i takie jakby ciągnięcie wewnątrz . Ostatni termin @ 4 lipiec cykle 28 dniowe a test robiłam 2 sierpnia po południu dzień po terminie @ i wyszły 2 grube kreski. Wczoraj Bhcg wynik 271 mlU/ml teraz wizyta 18 sierpnia na usg . Nie miałam plamienia implantacyjnego.
Gratuluję 🥰🌷

U mnie straszne zatrucie:( obstawiałam zła pizzę na którą zabrał mnie mąż ....potem przez całą ciążę wymioty okropne
Druga ciąża podobnie dała o sobie znać :) urodzone zdrowe maluchy 4 kg

reklama
Pozytywny. Miałam taka sama kreseczkę jak robiłam test 8 dni przed planowanym okresem. Kolejne robiłam po kilku dniach i już były wyraźniejsze
Co do objawów przede wszystkim bardzo szybko się meczylam. Jak szlam w górach pod górę to nie mogłam normalnie oddechu złapać. ;) wtedy mnie tknęło żeby zrobić test
Ja też mam 8 dni do okresu. Staramy się od 3 lat, od pół roku jestem pod monitoringiem i stymulacją. W tym cyklu 11 dc zastrzyk na pęknięcie, 14 dc USG na którym było widoczne ciałko żółte i endomedrium 10 mm. ( Miałam zawsze problem z cienkim endomedrium). Dziś test był wykonany 12 dni po owulacji. Koło godziny 14 zrobiłam kolejny niestety z tej samej firmy ale wynik identyczny. Kupiłam testy z różnych firm, jutro będę testować :)

Do góry