reklama
Olka1988
Fanka BB :)
Witam! Ja mam syna Damianka i córeczke Nicolę. A jeśli chodzi o otoczenie to jest tak:
Chłopcy: Dorian, Marcin, Klaudiusz, David, Bartosz, Wojtek, Aleks, Maksymilian,
Dziewczynki: Oliwia, Wiktoria, Adrianna, Liwia, Martyna, Julia, Paulina,
Chłopcy: Dorian, Marcin, Klaudiusz, David, Bartosz, Wojtek, Aleks, Maksymilian,
Dziewczynki: Oliwia, Wiktoria, Adrianna, Liwia, Martyna, Julia, Paulina,
truskawa10017
Fanka BB :)
Moj synuś nazywa się Emil Maksymilian Miał miec na pierwsze Maksymilian ale mój partner sie nie zgodził((((
natasza-182
mama Kasieńki
Moja córeczka ma na imię Katarzyna zwykłe pospolite imię a jak w przyszłości będzie syn to będzie Dariusz
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
U mnie w rodzinie i pracy jest tak:
dziewczynki; Emilia, Hanna, Wiktoria, Oliwia, Nicola, Gabrysia
chłopcy: Wojciech, Ignacy, Oskar, Kacper, Maksymilian, Damian, Franciszek, Maciej
Wszystkie dzieci małe, więc lista imion świeża;-):-)
dziewczynki; Emilia, Hanna, Wiktoria, Oliwia, Nicola, Gabrysia
chłopcy: Wojciech, Ignacy, Oskar, Kacper, Maksymilian, Damian, Franciszek, Maciej
Wszystkie dzieci małe, więc lista imion świeża;-):-)
Dorrcia
Zaciekawiona BB
Witam:>
Ślidzac Wasze info o imionach , to i tak są imiona upatrzone i często sie powtarzają:> moja kolezanka ma Maxymiliana, druga chce Blankę ale z Blanką za czesto sie nie spotkałam;-).ostatnio w gazecie o dzieciach zauwazyłam spora liczbę Aleksów, Alex, Aleksandrów, Julek,Zoś, Zuzanny,kilka razy Maksymilian,i inne...
Pozdrawiam czekam na dalsze imiona:-)
Ślidzac Wasze info o imionach , to i tak są imiona upatrzone i często sie powtarzają:> moja kolezanka ma Maxymiliana, druga chce Blankę ale z Blanką za czesto sie nie spotkałam;-).ostatnio w gazecie o dzieciach zauwazyłam spora liczbę Aleksów, Alex, Aleksandrów, Julek,Zoś, Zuzanny,kilka razy Maksymilian,i inne...
Pozdrawiam czekam na dalsze imiona:-)
reklama
Podziel się: