reklama
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
Karolinka to piękne imię w moim otoczeniu jest ich bardzo dużo :-)
hehe
Agnieszek tez jak na lekarstwo :-)
moj synek to Michał. ma kuzynke Barbare i we wrzesniu pojawi sie Tosia od Antoniny. alternatywa na chlopca dla bratowej to był Ignacy.
nie znam zadnego Tadzia :-) za to Kubusiów, Kacprów, Oliwierków Oliwek czy Bartusiów całe piaskownice :-)
zawsze podobało mi sie imie Martyna :-) nie wiem dlaczego.
przed porodem draznilam sie z miezem, ze jak bedzie jednak dziewczynka to bedzie Michalina :-) ale nie chcial.
Agnieszek tez jak na lekarstwo :-)
moj synek to Michał. ma kuzynke Barbare i we wrzesniu pojawi sie Tosia od Antoniny. alternatywa na chlopca dla bratowej to był Ignacy.
nie znam zadnego Tadzia :-) za to Kubusiów, Kacprów, Oliwierków Oliwek czy Bartusiów całe piaskownice :-)
zawsze podobało mi sie imie Martyna :-) nie wiem dlaczego.
przed porodem draznilam sie z miezem, ze jak bedzie jednak dziewczynka to bedzie Michalina :-) ale nie chcial.
Mamuska_82
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny;-) Polecam stronke ze statystyka:-):
HTML:
http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2009
A
adka696
Gość
W moim otoczeniu są: Karolinka, Oliwier, Oliwka x 2, Amelka, Wiktor, Julia x 2, Franciszek, Emil, Ernest
w moim otoczeniu są dzieciaczki o imionach: Patrycja, Julka(x3), Nikola(x2), Natalia, Oliwia, Tosia (x2) a z chłopców Oskar, Patryk (x3), Kuba(x3), Kacper, Ksawery, Eryk, Denis
Ta Patrycja w poście Anitki to moja córa ;-)
W moim otoczeniu są: oczywiście Oskarek, Aleksander (Aleks w skrócie), Nikola, Aurelia, Karina, Marlena, Daria, Martynka, Maciej, Bartek.
Jak kiedyś będę miała synka to może dam mu na imię Mateusz bardzo mi się podoba.
reklama
Podziel się: