reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najczęstsze imiona 2006-2009

moja coreczka takze ma na imie Weronika - a dokladniej Weronika Anna
wybierajac imie bralismy takze pod uwage Emilie, Amelie i Hanie ale gdy tylko spojrzelismy na nasza coreczke juz wiedzielismy ze bedzie Weronika
a jakby byl u nas synek to nazwalibysmy Marek
My wybierajac imie staralismy sie zeby to imie bylo miedzynarodowe i w kazdym kraju ladnie brzmiace (dodam ze tworzymy rodzine miedzynarodowa :) )

reklama
Część dziewczyny mój synek ma na imię Nataniel Gabriel, teraz prawdopodobnie będzie córcia chociaż nie do końca wiemy i nie mam pojęcia jakie imię dla niej wybrać, że tak powiem nie możemy zgodzić się z mężem w tej kwestii.

A ja mam Nadunie :)))))

Jak ja rodzilam niewiele bylo dziewczynek o tym imieniu, teraz coraz czesciej juz slychac ....

Mialam nawet przypadek , ze kobieta nazwala tak swoje dziecko kiedy uslyszala o mojej corci- rodzial jakies 2 tyg po mnie ;/

Myslalam tez o Amelii i paru innych. Dla chlopca podobalo mi sie imie Martin :)

Mnie sie podobalo kilka imion Oskar, Olaf albo Oliwer, potem mial byc Kubus i Łukasz, ale wkoncu stanelo na Wiktorze corka miała byc Lena, wiec mam nadzieje ze jak juz bede ja miala to wlasnie tak bedzie miec na imie.

hej:)
mój prawdopodobny :)synek <jestem w 8 miesiacu> będzie miał na imię KAcper. Braliśmy pod uwagę jeszcze Adrian, a dziewczynka miała być Maja.

A ja mam Dominika (2005) i Krzysia (2008). Dominik miał być Kubą, ale zrezygnowałam... A Krzysio od początku był Krzyś.

a ja mam Natalke:) co prawda przy nadawaniu imienia nie kierowałam się modą, ale wiedziałam ze bedzie duzo Natalek... teraz czekam na synka i prawdopodobnie bedzie Szymonem... z Kacpra zrezygnowałam

U nas od początku miała być Laura i jest:tak::tak:narazie w moim mieście jest jedna Laurunia!!:-)
A dla chłopczyka mieliśmy imiona Aleksander albo Wiktor.

U nas dziewczynka miałaby być Majką
natomiast chłopiec Mikołajem jednak jak się teściowa dowiedziała że Mikołaj - to prawie furri dostała, od razu powiedziała że jej sie nie podoba:baffled:

No i Mikołaj został zastapiony prawdopodobnie Szymonem

reklama
Do góry