reklama
damian 192003
Początkująca w BB
- ja mam w domciu DAMIANKA 2003r.Filipka 2009r. a jak bedzie to bedzie coreczka Natalia Lub Patrycja;-)
Ja mam dwóch synków jakub radosław i damian krzysztof, córkę nazwałabym daria irena.
syna chcialam dorian ale rodzina nie umiala wymowic i zostal jakub.drugiemu synkowi tatus wybieral imie.
a w otoczeniu pełno julia,oskar,wiktoria,kuba,maciej,
syna chcialam dorian ale rodzina nie umiala wymowic i zostal jakub.drugiemu synkowi tatus wybieral imie.
a w otoczeniu pełno julia,oskar,wiktoria,kuba,maciej,
monisia1979
Fanka BB :)
Mój pierwszy synuś (*) dostał imię Arkadiusz, córeńka ma na imię Marika
Też mam Córeczkę Marikę
W tym temacie czasem nie zdajemy sobie sprawy jakim trzeba być ostrożnym, przede wszystkim po to żeby dziecko w przyszłości nie miało problemów ...
... bo niestety w naszym kraju ludzie są w dalszym ciągu strasznie nie tolerancyjni --> nawet w stosunku do imion :/
Mój kolega ma na imię Armand i jak dla mnie to normalne imię ale ciągle ma z tym problemy, ludzie nie chcą mu wierzyć że to jego imię i wiele innych 'doczepek do tego :/ zapewne naprawdę nie jest mu miło z tego powodu :/
Nie którym na pewno chciałoby się rzec: niestety nie możemy przewidzieć jakie imiona będą modne w przyszłości - ale ja myślę że to naprawdę nie ważne, bo to przecież nie modnie we wszystkim podążać za modą ;D
Każdy by chciał żeby imię jego dziecka było wyjątkowe, ale myślę że im bardziej wymyślamy tym bardziej wychodzą jakieś dziwactwa :/
Teraz są straszne ilości nadawanych imion męskich np. Franek a dla dziewczynki Weronika albo Wiktoria ... i właśnie z tego powodu ja bym tak dziecku na imię nie dała ;]
Ale to naturalnie sprawa każdego z osobna =)
My wybraliśmy dla dziewczynki: Julka albo Oliwka ...
A dla chłopca: Kubuś =)
W moim otoczeniu i mieście te imiona są naprawdę żadkością ...
Za to pełno jest: Tymek, Magdalena, Wiktoria, Weronika ...
... bo niestety w naszym kraju ludzie są w dalszym ciągu strasznie nie tolerancyjni --> nawet w stosunku do imion :/
Mój kolega ma na imię Armand i jak dla mnie to normalne imię ale ciągle ma z tym problemy, ludzie nie chcą mu wierzyć że to jego imię i wiele innych 'doczepek do tego :/ zapewne naprawdę nie jest mu miło z tego powodu :/
Nie którym na pewno chciałoby się rzec: niestety nie możemy przewidzieć jakie imiona będą modne w przyszłości - ale ja myślę że to naprawdę nie ważne, bo to przecież nie modnie we wszystkim podążać za modą ;D
Każdy by chciał żeby imię jego dziecka było wyjątkowe, ale myślę że im bardziej wymyślamy tym bardziej wychodzą jakieś dziwactwa :/
Teraz są straszne ilości nadawanych imion męskich np. Franek a dla dziewczynki Weronika albo Wiktoria ... i właśnie z tego powodu ja bym tak dziecku na imię nie dała ;]
Ale to naturalnie sprawa każdego z osobna =)
My wybraliśmy dla dziewczynki: Julka albo Oliwka ...
A dla chłopca: Kubuś =)
W moim otoczeniu i mieście te imiona są naprawdę żadkością ...
Za to pełno jest: Tymek, Magdalena, Wiktoria, Weronika ...
Ostatnia edycja:
olakalisz
Fanka BB :)
Ja mam córkę Agatę - choc chciałam Olivię. W przyszłości gdy będę miec dziecko nadam imiona :
syn - Xander , Alex , Dominic bądź David
córka- Amelia , Anastazja , Kalina , Ligia , Ofelia Olivia bądź Nadine :-)
U nas popularne imiona to Wiktoria , Oskar , Oliwier. Jest też Kacper i Cezary.
syn - Xander , Alex , Dominic bądź David
córka- Amelia , Anastazja , Kalina , Ligia , Ofelia Olivia bądź Nadine :-)
U nas popularne imiona to Wiktoria , Oskar , Oliwier. Jest też Kacper i Cezary.
reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Ja jak tylko zobaczyłam mojego synka wiedziałam że będzie Igorem.
Podziel się: