reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Najczęstsze imiona 2006-2009

Jesli bede miec córeczkę bedzię albo:Kalina.Jagoda,Milena,Antosia
Synek:Mikołaj,Antoś,Igor,Seweryn

Kiedyś bardzo podbało mi sie Kinga,Julia-ale teraz tyle tych jJulek....Dla chlopca podobało mi sie Sergiusz..

W moim otoczeniu multum Julek,Oliwi,Gabrysi,Len, dla chłopców Piotruś,Paweł,Filip,Kacper

reklama
Córeczka ma na imię Julka druga która ma przyjść na świat za kilka dni będzie Pola. Bardzo podobają mi się oba te imiona.

Moja córeczka ma imię Zosia - bardzo popularne teraz.
Wśród znajomych to: Pola, Mika, Mia, Melania, Matylda, Martyna, Antosia, Basia, Filip, Franek, Max, Jędrek, Kuba, Mateusz, Marian.

Moj synek ma na imie Mikołaj przez jakis czas mial sie nazywac Antos a z imion dziewczynek zawsze podobala mi sie Oliwka no i Zosia tez calkiem fajne

Mój syn ma na imię Dominik.13 lat temu nie było ono zbyt popularne.
Drugi ma na imię Bartosz i to jest chyba dość często nadawane imię bo w około słyszę tylko o Bartusiach :))

Moją córeczka ma na imię Maja Wiktoria :) w moim otoczeniu najwięcej spotykam imiona dla dziewczynki : Maja, Amelia, Zosia, Aleksandra
dla chłopczyków: Kuba, Kacper, Filip, Bartuś

Ja swojego synka nazwę Jakub Robert a nastepnym razem jeśli to bedzie dziewczynka to Julia Anna:)

Najczęściej to niestety Kuba, Jaś, Adam - ale do Kuby się przyzwyczaiłam i tak zostanie.
Dla dziewczynek Julia:(, Ola, Asia, Madzia.
Postawiłam ':(' ponieważ tez szkoda ze Julia jest czesto spotykane, ale nigdy nie damy imienia dziecku takiego aby sie nidzie nie powtarzało.

reklama
Witam,
z tego co słyszę i czytam to bardzo popularnym imieniem dla chłopca jest Kubuś.Moja teściowa cały czas się upiera przy tym imieniu, ale my stwierdziliśmy, że to zbyt popularne. A ponieważ dawno temu uznaliśmy, że jak kiedyś będziemy mieć dzidzię i będzie chłopiec to dostanie na imię Michaś. I tak się mnie trzyma to imię, że już żadne inne nie wchodzi w grę.No chyba, że będzie dziewczynka-to wtedy będzie Aurelka:-)

Do góry