AniolkowaMama
Fanka BB :)
Nati87 ja urodziłam bliźnięta,dwóch Synków Syn,który urodzil sie jako drugi przeżył 5 dni w inkubatorze a pierwszy Synek,zmarł jeszcze przed porodem co w konsekwencji przyspieszyło poród.Nie udało się zatrzymać akcji, dlatego tak wczesnie urodzilam.Mam jeszcze mnóstwo pytań i wątpliwości do lekarzy,nie wiem czy naprawdę zrobili wszystko,żeby tej całej sytuacji zapobiec.Im dluzej nad tym mysle,tym wiecej pytan sie pojawia.Wiem,ze ciaze blizniacze takie sa a mój typ ciazy byl poparty statystykami,ze 25% takich ciąż może sie tak skończyć ale znam przypadki,gdzie wszystko było dobrze i już sama nie wiem...nie wiem gdzie był błąd.Ehhh
Przeczytałam Twoja historie...Kolejny przykład na to,ze dobrzy ludzie,którzy pragną dziecka muszą tak cierpiec...
Nie rozumiem tego i nigdy się z tym nie pogodzę!!!
To takie niesprawiedliwe!!!Jedno pytanie,na które nie ma odpowiedzi "DLACZEGO"???
Mój I suwaczek odlicza dni od straty Synka,który urodził sie jako śpiący Aniolek (14.10.2010)
A II gi suwaczek odlicza dni od straty Synka,który pobyl z nami na tym świecie 5 dni.(14.10.2010-19.10.2010)
(dlatego są różnice w datach)
I jeszcze jedno: urodzili się w Dniu Nauczyciela a ja jestem nauczycielem i to święto juz do końca życia będzie dla mnie smutne...zawsze będę je spędzać na cmentarzu...
Przeczytałam Twoja historie...Kolejny przykład na to,ze dobrzy ludzie,którzy pragną dziecka muszą tak cierpiec...
Nie rozumiem tego i nigdy się z tym nie pogodzę!!!
To takie niesprawiedliwe!!!Jedno pytanie,na które nie ma odpowiedzi "DLACZEGO"???
Mój I suwaczek odlicza dni od straty Synka,który urodził sie jako śpiący Aniolek (14.10.2010)
A II gi suwaczek odlicza dni od straty Synka,który pobyl z nami na tym świecie 5 dni.(14.10.2010-19.10.2010)
(dlatego są różnice w datach)
I jeszcze jedno: urodzili się w Dniu Nauczyciela a ja jestem nauczycielem i to święto juz do końca życia będzie dla mnie smutne...zawsze będę je spędzać na cmentarzu...
Ostatnia edycja: