reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nad brzegiem rzeczki mieszkają małe smuteczki ;(

Madziu, kilkanaście godzin :o :o :o ?!?!?
Tylko wtedy jeśli byłaby moją prawdziwą pasją byłabym zdolna i skłonna tyle wytrzymać w pracy.
Rozumiem chodzić do pracy, przebywać z ludźmi, mieć zajęcie ale bez przesady!!!!!

reklama
mi jakoś nauka idzie dobrze, pod warunkiem że jestem wyspana i najedzona :)
problemy mam natomiast z orientacją przestrzenną, nie wem co robi moja część mózgu odpowiedzialna za czytanie map i szukanie drogi ;) chyba wyparowała :D

;D ;D
no ale chyba rzeczywiscie cos tam sie dzieje i z moimi szarymi komorkami, koncentracja do banii, no i zapomina mi sie jakos czesciej, czasami ide z pokoju do pokoju i po drodze zapominam po co ::)

A zobaczycie co się dzieje po urodzeniu dziecka i dłuższym siedzeniu w domu w pieluszkach. Na początku człowiek jest ukierunkowany tylko na jeden tok myślenia- opieka nad dzieckiem.
Ja jak wróciłam do pracy po 9 miesiącach miałam niesamowite problemy z zapamiętaniem szeregu poleceń, skoncentrowaniu się. Ale potem raczej to wszystko się normuje.

Aż tak to by była skrajność totalna. ;) ;D ;D. Chodziło mi o trudności w koncentracji, skupieniu myśli na czymś konkretnym- wydaje mi się nieco trudniejszym niż obiad i pielucha.

No i prosze kochanych pań, nareszcie światełko w tunelu. Wróciłam właśnie z wykładu-Ekonomika Handlu Zagranicznego. A że była nas garstka, na 115 osób, które tam powinny być, to zaliczenie mamy bankowe za to. Kochany pan profesor G.

hulahula0vf.gif
TWO DOWN. ELEVEN MORE TO GO!!!

reklama
Do góry