reklama
dynia
papla maniakalna
Magdusiu, wiesz, że gdybyśmy mogły wszystkie zrobiłybyśmy z Tobą "niedźwiedzia".
Zawsze kiedy będzie Ci niewesoło, pooglądaj sobie rzeczy Michałka a natychmiast poprawi Ci się humorek.
Zawsze kiedy będzie Ci niewesoło, pooglądaj sobie rzeczy Michałka a natychmiast poprawi Ci się humorek.
moze to glupio zabrzmi ,ale od wczoraj mam dosc swojego meza,tyle przykrosci mi sprawil,ze do dzis boli mnie glowa,a jeszcze w przyszlym tygodniu powazny egzamin,jak go nie zdam przekwalifikuje sie ,zmienie zawod (i pewnie jeszcze ta pogoda tak dziala, dobrze ze mam kochanego bobaska w brzuszku,moja jedyna nadzieja,milosc
Kochana głow do góry - czasami tak sie dzieje, zę chłopy nas wkurzają. Mój chociaz generalnie jest boski, wczoraj też przeszedł samego siebie. Egzaminem też sie nie przejmuj. Ja wiem, ze chociaz brzmi jak slogan - na pewno działa - WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE - zaklęcie cioci Antares Ściskam Cię i przesyłam mnóstwo poztytywmej energii
dynia
papla maniakalna
Kacha, takie nastroje nas wszystkie chyba czasem dopadają.
Jeśli jestem w domciu to biorę sobie relaksującą kąpiel, potem jakieś maseczki, manicure i pedicure, a jak jeszcze nie przechodzi to oglądam rzeczy dla dziecka. I nie myślę o mężu tylko o sobie i maleństwie.
A egzamin? Przecież nie pierwszy w Twoim życiu i nie ostatni
Na pewno, znacznie poważniejszy czeka Cię już za parę tygodni, a tym teraz się nie stresuj na luzie lepiej sie zdaje Ja kciuki nawet mogę za Ciebie potrzymać
Jeśli jestem w domciu to biorę sobie relaksującą kąpiel, potem jakieś maseczki, manicure i pedicure, a jak jeszcze nie przechodzi to oglądam rzeczy dla dziecka. I nie myślę o mężu tylko o sobie i maleństwie.
A egzamin? Przecież nie pierwszy w Twoim życiu i nie ostatni
Na pewno, znacznie poważniejszy czeka Cię już za parę tygodni, a tym teraz się nie stresuj na luzie lepiej sie zdaje Ja kciuki nawet mogę za Ciebie potrzymać
dynia
papla maniakalna
Ale ten rysuneczek z pupami to fajny masz :laugh: ;D :laugh: ;D :laugh: ;D
reklama
Podziel się: