reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nad brzegiem rzeczki mieszkają małe smuteczki ;(

Magduska zobaczysz będzie dobrze. Karolla ma rację - spotkajcie się ze sobą to ona cie naładuje tak jak trzeba. Głowa do góry.

reklama
Magdusiu, wiesz, że gdybyśmy mogły wszystkie zrobiłybyśmy z Tobą "niedźwiedzia".
Zawsze kiedy będzie Ci niewesoło, pooglądaj sobie rzeczy Michałka a natychmiast poprawi Ci się humorek.

moze to glupio zabrzmi ,ale od wczoraj mam dosc swojego meza,tyle przykrosci mi sprawil,ze do dzis boli mnie glowa,a jeszcze w przyszlym tygodniu powazny egzamin,jak go nie zdam przekwalifikuje sie ,zmienie zawod :((i pewnie jeszcze ta pogoda tak dziala, dobrze ze mam kochanego bobaska w brzuszku,moja jedyna nadzieja,milosc

Kochana :) głow do góry - czasami tak sie dzieje, zę chłopy nas wkurzają. Mój chociaz generalnie jest boski, wczoraj też przeszedł samego siebie. Egzaminem też sie nie przejmuj. Ja wiem, ze chociaz brzmi jak slogan - na pewno działa - WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE - zaklęcie cioci Antares :) Ściskam Cię i przesyłam mnóstwo poztytywmej energii :)

Kacha, takie nastroje nas wszystkie chyba czasem dopadają.
Jeśli jestem w domciu to biorę sobie relaksującą kąpiel, potem jakieś maseczki, manicure i pedicure, a jak jeszcze nie przechodzi to oglądam rzeczy dla dziecka. I nie myślę o mężu tylko o sobie i maleństwie.
A egzamin? Przecież nie pierwszy w Twoim życiu i nie ostatni ;)
Na pewno, znacznie poważniejszy czeka Cię już za parę tygodni, a tym teraz się nie stresuj na luzie lepiej sie zdaje ;) Ja kciuki nawet mogę za Ciebie potrzymać :)

Kacha tak to jest z tymi chłopami, że jak wkurza to już porządnie. Główka do góry za kilka dni będzie super. No i zobacz, jeszcz tylko 10 tygodni do spotkania z maluszkiem ci zostało :laugh:

reklama
karola7 masz racje, ta 30 juz niezle wyglada a teraz to juz z gorki,czas mi szybko leci,Wam tak samo?niedlugo bedziemy wklejac nie zdjecia brzuszkow ale bobaskow naszych...

Do góry