reklama
oj antares proszę skarbie nie świrować!!! co to ma znaczyć??? takie kochane maleństwo nosisz pod sercem, zamiast się cieszyć, to Ty się martwisz na zapas...
Kurde kobieto... pomyśl że te siksy co niby "piękne i młode" to jeszcze muszą poczekać zanim będą mogły zająć Twoje miejsce, muszą się jeszcze sporo nauczyć... i w ogóle nie mogą sobie teraz pozwolić na dzidziusia... ha? nie pomyślałaś o tym w ten sposób?
Mamo Antosi!!! GŁOWA DO GÓRY!!!
Kurde kobieto... pomyśl że te siksy co niby "piękne i młode" to jeszcze muszą poczekać zanim będą mogły zająć Twoje miejsce, muszą się jeszcze sporo nauczyć... i w ogóle nie mogą sobie teraz pozwolić na dzidziusia... ha? nie pomyślałaś o tym w ten sposób?
Mamo Antosi!!! GŁOWA DO GÓRY!!!
Magduska
Mama 2 super chłopaków
buuuu jest mi tak strasznie smutno, że cały czas sobie chlipię. Mojemu małemu szynszylkowi,którego miałam zaraz sprzedawać amputowali dziś nóżkę ;-( Wczoraj w nocy złamał ją sobie tak, że kość wyszła na wierzch ;-(. NO i dziś już nie ma nóżki. Teraz leży sobie w szpitalu i będzie tam do czwartku. Ja mam noc nie przespaną a za parę godzin egzamin, którego podejrzewam, że nie zdam. Nie mogę zasnąć i w ogóle płakałabym tylko cały czas ;-(.
a wyglądam jakbym chlała przez tydzień taki mam czerwony nos i oczy ;-(
Przepraszam za te smutki ale muszę się komuś wyżalić buuuuuuuuuuuuuuu
a wyglądam jakbym chlała przez tydzień taki mam czerwony nos i oczy ;-(
Przepraszam za te smutki ale muszę się komuś wyżalić buuuuuuuuuuuuuuu
Magduska otrzyj łezki kochana, szynszylek - fakt ma pecha - ale skoro ma taką kochaną opiekunkę to nawet bez nóżki będzie mu dobrze, jak u Pana Boga za piecem
a egzaminy.... nie denerwuj się ja już dawno stwierdziłam że im mniej się przjmuję tym lepiej mi z nauką idzie... głowa do góry, brzuch do przodu
a egzaminy.... nie denerwuj się ja już dawno stwierdziłam że im mniej się przjmuję tym lepiej mi z nauką idzie... głowa do góry, brzuch do przodu
Magduska
Mama 2 super chłopaków
no i tak jak myślałam nie poszło mi. Pomyliłam 2 rzeczy których najbardziej byłam pewna. Trudno nie mam siły już się martwić idę spaciu. Dzięki wszystkim za kciuki, wyniki mam za tydzień we wtorek ale wiem czego się spodziewać.
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
no magduska karolla ma racje glowa do gory wszystko bedzie dobrze
Podziel się: