reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nad brzegiem rzeczki mieszkają małe smuteczki ;(

a z jakiej racji to tutaj a nie w zakupach????
jestem gorszym informatykiem niz myslalam, ide sie zalamac...

reklama
oj antares proszę skarbie nie świrować!!! co to ma znaczyć??? takie kochane maleństwo nosisz pod sercem, zamiast się cieszyć, to Ty się martwisz na zapas...

Kurde kobieto... pomyśl że te siksy co niby "piękne i młode" to jeszcze muszą poczekać zanim będą mogły zająć Twoje miejsce, muszą się jeszcze sporo nauczyć... i w ogóle nie mogą sobie teraz pozwolić na dzidziusia... ha? nie pomyślałaś o tym w ten sposób?

Mamo Antosi!!! GŁOWA DO GÓRY!!!

TAK TAK TAK macie Wszystkie święta rację :) tak mieu tylko dopadło a teraz po ploteczkach z kolezankami wrócił dobry nastrój :) i już oks :) Was chyba tez czasami dopada przecież ;D

buuuu jest mi tak strasznie smutno, że cały czas sobie chlipię. Mojemu małemu szynszylkowi,którego miałam zaraz sprzedawać amputowali dziś nóżkę ;-( Wczoraj w nocy złamał ją sobie tak, że kość wyszła na wierzch ;-(. NO i dziś już nie ma nóżki. Teraz leży sobie w szpitalu i będzie tam do czwartku. Ja mam noc nie przespaną a za parę godzin egzamin, którego podejrzewam, że nie zdam. Nie mogę zasnąć i w ogóle płakałabym tylko cały czas ;-(.
a wyglądam jakbym chlała przez tydzień taki mam czerwony nos i oczy ;-(
Przepraszam za te smutki ale muszę się komuś wyżalić buuuuuuuuuuuuuuu

Magduska glowa do góry. No i pomyśl, że mieli go uśpić. A tak jest chyba lepije. No a za egzamin trzymam moje 4 kciuki (tzn razem z małą), więc zdasz. Buziaczki i trzymaj się

Magduska otrzyj łezki kochana, szynszylek - fakt ma pecha - ale skoro ma taką kochaną opiekunkę to nawet bez nóżki będzie mu dobrze, jak u Pana Boga za piecem :)
a egzaminy.... nie denerwuj się :) ja już dawno stwierdziłam że im mniej się przjmuję tym lepiej mi z nauką idzie... głowa do góry, brzuch do przodu :D

Zgadzam się z Misią szkoda zwierzatka ale najważniejsze że żyje, wszystko bedzie dobrze bo ma dobrą opiekę!!
A za egzamin trzymamy kciuki, z brzusiem łatwiej przychodzą niektóre rzeczy sama zobaczysz!!! ;)

no i tak jak myślałam:( nie poszło mi. Pomyliłam 2 rzeczy których najbardziej byłam pewna. Trudno nie mam siły już się martwić idę spaciu. Dzięki wszystkim za kciuki, wyniki mam za tydzień we wtorek ale wiem czego się spodziewać.

Magduska już Ci pisałam na GG ty nie panikuj proszę Cie bardzo spotkamy sie to Cię naładuje pozytywną energia
myśl teraz o swoim spotkaniu z małym to cała radosć!!! Egzamin zdasz na bank i prosze mi tu się uśmiechnąć!!! ;) :)

reklama
Do góry