reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nad brzegiem rzeczki mieszkają małe smuteczki ;(

reklama
No własnie Asiu. Ja nie spaliłam, a już za 2 miesiace 6 latek nam stuknie w małżeńskim stażu. Więc chyba tak źle to nie jest. No a jak dzidzi bedzie sie rodzic to już 9 lat razem. Oh kiedy to było. ::)

To mój mężus też się gdzieś w srodku plasuje bo ma 27 lat - jeszcze dziecko z niego ale w roli ojca
poradzi sobie nieźle tak sądze ;) ;D

Kachna Ty sie nie przejmuj moja kumpela urodziłą w klasie maturalnej chłopca, skonczyła ASP a teraz ma 25 lat synka 6letniego i drugiego 2 letniego dzieci odchowane i ma laska już spokoj wiec zawsze trzeba spojrzec na to
z tej drugiej strony!! Głowa do góry dacie radę !!

KIRA ile twoj chlopinka ma lat????? mysle ze nie pobije mojego Zwierzynki....on to dopiero jest dziadzus 39 mu stuknelo 13 wrzesnia,a ja taka mloda laseczka przy nim 28 latek,niestety tylko do 31 stycznia :( Miedzy nami rocznikowo jest 11 lat roznicy ale miesiacami "tylko" 10.Zwierzynka upiera sie ze 10 ja znow mowie ze 11 no ale tak,dziadek sklerotyk nie umie liczyc no bo ile jest 1977 -1966=jak by nie bylo 11
a tak wogole to sorki ze w padam do was ni stad ni zowad :) od lutego bede starajaca sie przyszla mamuska ale juz teraz zbieram punkty na BABYBOOM
miego weekendu!! odpoczywajcie ;)

hi,hi ale popłynęłysmy Dziewczyny :) aż by sie chciało zaśpiewać wesołe jest życie staruszka, tu biuscik zabłysnie, tam nózka buahahahhaaa

Karola7 24/10 ur 25/10 im - tak mieu Mama urzadziła ;) Zdaje sie , ze Rybcia też w okolicy świętuje :) Rybka powiedz nam łans egen kiedy hapi birzdaj! :)

puk,puk
-kto tam?
-Mary
-jaka Mary?
-Merry Christmas

buahahahahaaaaaaaa ;D

Ależ masz humorek od samego rana. To chyba po wczorajszych dobrych wieściach u gina co?
Ja też bym taki dobry miała, gdybym w pracy nie musiała być. Cieszę sie tylko, że mogę sobie do Was popisać, dzięki temu szybciej i milej czas mi płynie i nie muszę się martwić o brak słuchacza a przyznać mi trzeba, że pogadać to ja niestety ubię. Wiecie, że przez sen nawet gadam? Jeszcze tylko na wdechu się nie nauczyłam ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

buahahaha dynia :)

U mnie z humorem to jest tak, ze mam go w standarcie i jest tak długo dopóki ktoś mnie nie wkurzy :) potem mały wybuch i wraca do normy :)

Oglądałam przed chwilą zdjęcia śpiących dzieciaczków, w konkursie "Ach śpij kochanie". Są cudne!!! Kiedy u mnie takie śpiące cudo będzie????!!!???
Niektóre powalają na kolana, w jakich pozycjach dzieci śpią i jakie miny przy tym mają.
Jedno mie wyjątkowo ubawiło, ma nr 219 i zatytułowałam je "Janek Wiśniewski padł"
Ale głos oddałam na inne nr 203 nazwałm je "Żabka" choć była jeszcze jedna żabka tylko przodem i wózku nr 23

reklama
A nasza Córeczka wczoraj na USG odstawiła niezły cyrk.Cały dzień była strasznie ruchliwa i nagle sie uspokoiła.Jak już bylismy na USG i chcielismy zobaczyć jej twarzyczkę,to najpierw przytulona była do łożyska, potem sie troche poruszyla ale zakryła buzie jedna rączką.Lekarz postanowił trochę ją ozywić i poruszał moim brzuchem a Tosia owszem odwróciła sie do nas przodem ale zakryla buzie obiema rączkami .I tyle ją widzielismy :) a potem po USG szalał do wieczora, dzisiaj od rana też :)

Do góry