reklama
dynia
papla maniakalna
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D
karola7
Fanka BB :)
To mój przed samym mikołajem bedziemial zmiane kodu (na "3" oczywiscie) Już biedaczek narzeka, że nie bedzie juz wiecej dwudziestolatkiem. Hi, hi a ja jeszcze przez 1,5 roku bedę dwudziestką. Antares a ty kiedy masz te urodzinki bo to chyba jakoś niedługo? No a Aśka chyba rocznicę ślubu? Gratulacje dziewczynki.
Aska K
Mama Marcelka:)
Tak, tak karola, dzieki za pamiec...w niedziele wypada moja pierwsza rocznica slubu Ale ten czas leci. A najbardziej sie ciesze, ze spedzimy ja we trojke Takze w niedziele biore moj slubny bukiet, do ogrodu, rozpalam ognicho i pale go. Po podobno tak sie robi. SZkoda mi go, bo ladnie wyglada. Ale jak trza to trza
reklama
karola7
Fanka BB :)
Oj nie dołuj Kira.
Aśka a ja nie wiedziałam i bukiet nie spalony. Nawet nie wiem co sie z nim stalo, bo bylam maksymalnie wkurzoba na kwiaciarkę - byla zima i baba przemrozila moej łososiowe róże. Więc bukiet z daleka byl OK, ale do zblizeń to raczej sie ne nadawał.
Aśka a ja nie wiedziałam i bukiet nie spalony. Nawet nie wiem co sie z nim stalo, bo bylam maksymalnie wkurzoba na kwiaciarkę - byla zima i baba przemrozila moej łososiowe róże. Więc bukiet z daleka byl OK, ale do zblizeń to raczej sie ne nadawał.
Podziel się: