reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na zakupy - porady i doświadczenia:-)

reklama
Kluska daj znać, jak się sprawdzają, bo rozglądam się za butami. Igor w 3 minuty zrzuca większość butów, więc muszą być dość głębokie i dobrze zapinane, po drugie on nie znosi się ubierać, więc muszę je założyć w 2 sekundy, po jednej na każdy but, no i chcę, żeby były ciepłe, robi się chłodno. Obejrzałam wszystkie jakie są i chcę kupić właśnie takie, jak zamówiłaś, ale w Zarze były nieładne a w H&M różowe... Czy Dominik skopuje butki? jeśli tak, to skrobnij, czy te zostają na fikających nóżkach :)

Asiu,
mam ten sam problem- chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń. Na jesień mialyśmy adidaski, ale mala wyrzucala je daleko daleko przed siebie. Zimowe narazie też fruwają w powietrzu zaraz po zalożeniu, wiec jestem ciekawa jak te EMU na fikających nóżkach i dla sprawnych rączek i w ogóle.:tak::tak::tak:

Dominik zrzuca butki i skarpetki też:baffled:. EMU jeszcze nie dotarły, ciągle czekamy ale na aukcji jest wyraźnie napisane że może to potrwać 2 tyg więc jestem cierpliwa. Ja sobie chyba też kupie EMU na zime:blink:
Dam znć jak się sprawdzają

Gosia 78
Ja gdybym kupowała spacerówkę to Coneco - Solar

Solar_Niebieski.jpg

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Ika w Zarze w Galerii Mokotów widziałam ładne butki podobne do Emu, wysokie, zapinane z obydwu stron na rzepy, tylko, że...... różowe :-D hehe, co powiecie na różowe butki dla chłopca? sporo kosztowały, bo 99 PLN

rekinasia - rozowe mmmmmm kolor fajny niektorzy ubieraja chlopcom rozowe rzeczy albo dziewczynkom niebieskie wkoncu mawia sie ze dziewczynki powinny nosic niebieskie rzeczy bo maryja przeciez caly czas byla odziana w niebieski kolorek :-D
no a butki rzeczywiscie troche drogie

Patrysia no rozwaliłaś mnie Maryjką :-D Jezusek latał chyba w rzymkach albo innych sandałkach, sugerujesz, że powinnam się tym kierować przy zakupie butów dla Igora??? :cool::rofl2::errr::rolleyes: fakt, że we Włoszech widziałam mnóstwo facetów w różowym kolorze, z cyrkoniami, cekinami, brokatem na t-shirtach - najwyraźniej tam różowy nie jest zarezerwowany dla dziewczyn :-D w Polsce rzadko u chłopaków hetero się widuje takie zestawienie

reklama
Ja mam coneco saper Łatwo się składa, duży kosz na zakupy rozkłada się dopozycji lezącej i Oliwka uwielbia w nim jeżdzić Minus taki że mały dziecko powyżej dwóch lat chyba już w nim nie pojeżdzi, matrial wóżka impregnowany ale struktura w "guzki" i szlak mnie trafia gdy muszę go doczyścić idealnie spawdza się gdy trzeba załadować do samochodu a poźniej wyładować podejść z dzieckiem do przedszkola i po drodze zrobić jeszcze zakupy
A co do różowych bucików dla chłopczyka to też raczj bym nie kupiła .... jakoś tak dziwnie by mi z tym było ...:sorry2:

Do góry