rekinasia - te haselko z Maryjka uslyszalam kiedy od pewnej znajomej ktora mowila wlasnie o tym ze tak mawiali jej rodzice zeby ona dziewczynke ubierala na niebieski kolor :-) hihi no a rzymki japonki czy tam jeszcze co innego to chyba nie na zime te emu genialne ale moze inny kolor
reklama
Paulineczka_
mamy lutowe '08
Gosia78- ja mam narazie quinny buzza, narazie nam wystarcza, jednak jeśli Michaś wyrosnie z niego i nadal będzie chciał się "wozić" to kupimy mu zapp'a. Bardzo mi się ta spacerówka podoba
Sklep Internetowy Baby Fant
Sklep Internetowy Baby Fant
Gosia 78
Mamy lutowe'08
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi:-). Zdecydowałam się na coneco solar. Napiszę za jakiś czas jak się sprawdza.
Minesota
Fan(ka)
Paulineczka - gdyby ten wózek się rokładał na płasko - to już bym go kupiła:-) ślicznie się składa ale w sumie Mikolaj za mały by siedzieć tak długo jeszcze :-(
dziewczyny a na zime decydujecie sie na kombinezon 2-czesciowy czy 1-czesciowy
jak narazie to mam tylko z zeszlej zimy (bo byl za duzy) 2-czesciowy ale teraz mam zamair kupic 1-czesciowy zeby miec dwa bo jak pamietam to Sewek jak sie urodzil nie mial kombinezony 1-czesc. bo nie mielismy (pozyczalismy czasem od szwagierki bo miala niebieski do swojej corki) tak to mial gruba kurtke z cheeroke
a teraz chcialabym juz wyjsc z nim na sanki wiec najlepszy bylby caly kominezon :-)
a jak u Was z zakupem macie jzu czy kupujecie
jak narazie to mam tylko z zeszlej zimy (bo byl za duzy) 2-czesciowy ale teraz mam zamair kupic 1-czesciowy zeby miec dwa bo jak pamietam to Sewek jak sie urodzil nie mial kombinezony 1-czesc. bo nie mielismy (pozyczalismy czasem od szwagierki bo miala niebieski do swojej corki) tak to mial gruba kurtke z cheeroke
a teraz chcialabym juz wyjsc z nim na sanki wiec najlepszy bylby caly kominezon :-)
a jak u Was z zakupem macie jzu czy kupujecie
Minesota
Fan(ka)
Hej
My dostaliśmy dwu częściowy - spodnie na szelkach :-) plus kurtka z rekawicami :-)
Zastanawiałam sie nad jednoczęściowym - ale jeśli wejdę z Mikim do sklepu to wolałabym mu zdjąć tylko kurtkę ...
Ale jednoczęściowy - to pewność że nie podwinie się i np nie zawieje pleców...
My dostaliśmy dwu częściowy - spodnie na szelkach :-) plus kurtka z rekawicami :-)
Zastanawiałam sie nad jednoczęściowym - ale jeśli wejdę z Mikim do sklepu to wolałabym mu zdjąć tylko kurtkę ...
Ale jednoczęściowy - to pewność że nie podwinie się i np nie zawieje pleców...
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Jednoczęściowy kombinezon Poki co taki przekonuje mnie bardziej
Gosia 78
Mamy lutowe'08
My też mamy jednoczęściowy.
reklama