reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

Dla Grudniówek, które dyżurowały w nocy razem z Nikuss, mam od niej ogromną niespodziankę ;)

"Hej :) Dziś na świat o 6:15 przyszła Lenka 3150 waga i 53 długa. Jest taka malutka i wygląda jak żółwik haha. Szybko poszło, bo o 1:30 zaczęły się bóle, ok 4 byliśmy na porodówce. Bolało jak cholera, ale warto było jak się patrzy na taką kruszynkę. Nacięli mnie i trochę pękłam, ale już jest ok. Pozdrawiam wszystkie mamuśki i mam nadzieję, że też się rozpakowujecie. Buziaki Nikuss"

:-D

reklama
Dziewczyny mam dwie super wiadomości i pozwolę sobie umieścić je w dwóch osobnych postach;-):

Wieści od Koty z 13.28:

"Jakub, ur.11.12.11 o godz.11.15, 3280g, 57cm, 10 punktów. O 8.30 przyjechaliśmy na IP z bólami co 4-5 min i rozwarciem na 1,5cm, o 10.30 było już 10cm, poszło ekspresowo i nie było tak źle, choć mnie nacięli. Ściskam wszystkie bb ciotki!Buziaki"

Wieści od Klariss (przekazane przez Kotę;-)) z 13.23:

"Hej bb ciociu;) z tej strony Klariss. Dziś o 7.44 urodził się SN nasz syn Kacper. Kawał chłopa z niego, przerósł moje wszelkie oczekiwania, waga 4290 i 56cm. Ten drugi poród fakt był szybszy, ale na pewno nie łatwiejszy. Mały jest uroczy, jak strzelę fotę, to postaram się posłać. Póki co okazało się, że niestety mamy mały problem i jedna małżowina uszna się nieprawidłowo wykształciła, ale to jest do skorygowania i przecież tak mało ważne, najważniejsze jest, że Młody jest zdrowy pod każdym względem i pije z cyca jak złoto. Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i pozostałych bb ciotek."

reklama
drogie ciotki bb, pisze wreszcie ze szpitala. dzisiaj(a raczej wczor aj 11 grudnia) o 3 rano sie zaczelo odejsciem czopka, o 16 po 1.5 godz partych wyskoczyl nasz slodziutki zolwiczek Damian :-). 2950 gr fdzidziusia dalo popalic, ale ga.z i powietrze sprawil, ze wszystko dalso sie przezyc. jestem taka szczesliwa, porod byl SN, jedyna pomoc to przebicie wod no i gaz. niestety musialam tu zostac, bo troszke mi wzrislo cisnenie. z domu napisze wiecej, bo ciezko mi pisac z telef. pozdrawiam mamuski, widze, ze pelnia jednak cos ruszyla :-)

Ostatnia edycja:
Do góry