reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

Dziewczyny napisalam do agapy czy zostali w szpitalu, i jak sie czuje Mikuś

"Jesteśmy na Niekłańskiej.Z Mikusiem nie jest zle ale moze byc różnie.Trzeba jeszcze poczekac:)"

Napisałam ze cioteczki z BB mocno trzymaja &&&& i Mikuś napewno szybko powróci do zdrowia!!!

"U nas poprawa w stosunku do rana:) dziekuje za wsparcie jestescie kochane"

Ostatnia edycja:
reklama
sms od Maxwell:

"Na zdjęciu RTG mała ma zmiany na prawym płucku :( pytali mnie, czy się nie zakrztusiła bądź zachysnęła, bo to tak by wyglądało, no ale nie... zobaczymy, co przyniesie noc"

napisałam jej, że wszystkie przesyłamy wsparcie i otuchę i że trzymamy kciuki no i spytałam w imieniu Ankubator, w którym są szpitalu.

"dzięki serdeczne, pozdrów wszystkie ciotki, a jesteśmy w Zabrzu, na 3go Maja. buziaki"

Kochane info od Violett
" Kochana jade z Fabiankiem do szpitala, bo dzisiaj caly dzien tak przerazliwie placze, nie chce jesc wogole. Wiec sprawdze co mu jest. Napisze co powiedzial lekarz"

Violett z Fabiankiem jeszcze wczoraj wrócili do domu, wszystko ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Info od Violett!

" wczoraj w szpitalu nas nie zbadali:/ ( pozniej napisze co i jak) dzisiaj bylam u naszego lekarza i dal mi skierowanie do laryngologa i szpitala ze wskazaniem bardziej na szpital bo maly musi miec antybiotyk i lepiej jak bedzie mial dozylnie. Teraz jade do laryngologa zapytac czy nas dzisiaj przyjmie i zobaczymy co on mi powie. Odezwe sie pozniej na bb. Buziaki. Przekaz info dziewczyna"

Do góry