reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

Dziewczyny napisalam do agapy czy zostali w szpitalu, i jak sie czuje Mikuś

"Jesteśmy na Niekłańskiej.Z Mikusiem nie jest zle ale moze byc różnie.Trzeba jeszcze poczekac:)"

Napisałam ze cioteczki z BB mocno trzymaja &&&& i Mikuś napewno szybko powróci do zdrowia!!!

"U nas poprawa w stosunku do rana:) dziekuje za wsparcie jestescie kochane"

Ostatnia edycja:
reklama
sms od Maxwell:

"Na zdjęciu RTG mała ma zmiany na prawym płucku :( pytali mnie, czy się nie zakrztusiła bądź zachysnęła, bo to tak by wyglądało, no ale nie... zobaczymy, co przyniesie noc"

napisałam jej, że wszystkie przesyłamy wsparcie i otuchę i że trzymamy kciuki no i spytałam w imieniu Ankubator, w którym są szpitalu.

"dzięki serdeczne, pozdrów wszystkie ciotki, a jesteśmy w Zabrzu, na 3go Maja. buziaki"

Kochane info od Violett
" Kochana jade z Fabiankiem do szpitala, bo dzisiaj caly dzien tak przerazliwie placze, nie chce jesc wogole. Wiec sprawdze co mu jest. Napisze co powiedzial lekarz"

Violett z Fabiankiem jeszcze wczoraj wrócili do domu, wszystko ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Info od Violett!

" wczoraj w szpitalu nas nie zbadali:/ ( pozniej napisze co i jak) dzisiaj bylam u naszego lekarza i dal mi skierowanie do laryngologa i szpitala ze wskazaniem bardziej na szpital bo maly musi miec antybiotyk i lepiej jak bedzie mial dozylnie. Teraz jade do laryngologa zapytac czy nas dzisiaj przyjmie i zobaczymy co on mi powie. Odezwe sie pozniej na bb. Buziaki. Przekaz info dziewczyna"

Do góry