reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

reklama
dziewczyny mam wieści od firanki niestety złe:( zapytałam co u nich i czy jest szansa ze wyjdą na swięta:

"dzisiaj po lekach mały zaczal wymiotowac i sie tak zakrztusil ze prawie umarł. Lekarze go odsysali i pod tlen dali, wróciła bardzo silna biegunka wiec watpie...od 7 jak to sie stalo cala latam z nerwow"

trzymamy kciuki&

Wiadomość od MamyOskarka:

Właśnie czekają z Oskarkiem na przyjęcie do szpitala. Ich pediatra twierdziła, że zielone kupki, a ostatnio temperatura i osłabienie małego - jest ok. MamaO poszła więc do innej lekarki, która stwierdziła, że nie jest dobrze i że widać to na pierwszy rzut oka. Podejrzewa problemy z wchłanianiem pokarmu :(

... a ja mam nadzieję, że mimo wszystko się myli....
Trzymam za Was kciuki!

wieści od firanki:

są z Krzysiem w szpitalu ponieważ podczas jazdy tramwajem motorniczy gwałtownie zahamował i mały nadział się brzuszkiem na pałąk w wózku...z małym ok ale zrobili mu usg klatki piersiowej i brzuszka no i zostają w szpitalu na obserwacji...firanka chce nagłośnić cała sprawę ponieważ motorniczy odmówił zatrzymania tramwaju i wezwania karetki...

mam nadzieję że przekazałam Wam to wszystko wmiarę dokładnie;p

ps; firanka prosi żebyśmy jej nie wyrzucały z grupy zamkniętej:-)

witam u nas po prawie dwu tygodniowym leczeniu kataru małemu nagle się pogorszyło, koszmarnej nocy wezwaliśmy lekarza i Ozik ma niestety zapalenie oskrzeli z fazą wkraczania na płuca, biedulek jest niespokojny i ciężko oddycha mamy antybiotyk niestety a już myślałam że się udała walka z katarem a tu za 4 dni kontrola jak nie będzie poprawy to szpital niestety :-(
trzymajcie kciuki &&&

reklama
Do góry