reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

Dziękuje Agapo za informowanie na bieżaca cioteczek BB:tak:Przed chwilka przyjechalam do Domku,M pojechał do malego do szpitala zostaje na noc ja musze sie wyspac bo od soboty spalam tylko 2 godz.
Mały ma cały czas stan podkgoraczkowy, okazało sie ze ma zapalenie uszek niestety dwóch:-(do tego doszedł katar ,kaszelek ,i czerwone gardełko -infekcja podaja my dozylnie w głowke antybiotyk czuje sie lepiej tylko wieczorami ma stan podgoraczkowy 37.7 ale za to ladnie je. Napewno zostajemy do poniedziałku ,spróbuje sie podlaczyc do netu.Robie mu w szpitalu inhalacje 3x dziennie opieka super , sale sa pojedyncze z łożkami dla rodziców.Mały lezy na Madalinskiego.Trzymajcie prosze kciuki za nas :-(okazalo sie ze z płuckami ok.

reklama
Grudnióweczki, no i jest nas już więcej! :) Sms od MamyOskarka:

Dzień dobry! Mam na imię Oskar i pojawiłem się na świecie 03.01.2012 r. Ważę 3000g i mam 53 cm. Muszę się poskarżyć :( Spałem sobie smacznie, kiedy jakiś gość wyciągnął mnie z mojego ciepłego domku. Nie wiem, kto to był, bo był na tyle cwany, że założył maskę, żebym go nie rozpoznał. Mamusia prosiła, żebym przekazał, że czuje się dobrze, pozdrawia Ciebie i wszystkie BB ciotki :)

:-D

Ostatnia edycja:
Kochane, to jedna z ostatnich okazji, kiedy mogę to zrobić. Ogłaszam całemu grudniowemu bb-światu, że mamy kolejnego dzieciaczka :)))

Wiadomość od naszej 27012701:

Dzisiaj o 19.20 przyszła na świat nasza mała królewna. Waży 3725g i mierzy 56cm. Jest śliczna i dostała 10pkt. Tatuś dumny jak paw. Ja niestety miałam tragiczny poród, skurcze plus bardzo mocne bóle krzyżowe. Niestety zostałam nacięta, ponieważ poród trwał zbyt długo i musieli małej pomóc wyjść na świat.

:-)

Hej laseczki,

My nadal w szpitalu,nie mam dojscia do internetu dzis jestem w domu na noc bo juz nie mam siły :sorry2:noce nie przespane ,co malego nakarmie i uspie to zaraz piguła przychodzi z antybiotykiem ,itd ..wiec niestety musialam dzis malego zostawic samego:-(M w pracy na noc ,a ja mam takiego doła ze juz nie mam sił....Stan podgoraczkowy caly czas jest:sorry:pediatra powiedzial na obchodzie ze nas wypuszcza w poniedzialek ,jesli stan podgoraczkowy minie...Ja chce juz z malutkim do domu!!!

Taka podpowiedz jesli chodzi o ulewanie ,dziewczyny uwazajcie na uszy zeby tam nie doszlo mleko,bo wlasnie przez to moje malenstwo dostało tego świnstwa .

myślę że i ja po raz ostatni!!!
mam przyjemność podzielić się z Wami pięknymi nowinami!
włąsnie dzwoniła do mnie Izi85!!!
urodziła małą Nadię dzisiaj rano tyle co bo o godz. 9,45, poki co wiem że małą zabrali na obserwację z powodu zielonych wód, Izi właśnie podczas rozmowy była bidulka szyta, ale przeszczęśliwa że już po i poszło migiem(po 9 była dopiero na IP) więc cierpliwość i upartość malutkiej została wynagrodzona.
Resztę parametrów wyśle mi smskiem jak tylko sie dowie:)

gratuluję szczęścliwym rodzicom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo bardzo:)

edit: Mała waży 3890 g( czyli jednak ciut mniejsza niż lekarz określił na wizycie) i ma 54 cm:)

Ostatnia edycja:
Mimozami przegoniłaś mnie 50gramami w wadze
Natomiast z tego co wyszpiegowałam to nie ma rekordu w długości naszych pociech.
Egzekwo Ja 62cm Nisia i Venus.
Kazdy mowi ze moj Antoni wyglada na trzymiesięcznego bobasa. Ja mysle, nie dlatego ze jest duzy a ciekawski i oczyma wodzi...
A gdybym była na liscie rozpakowanych mam Antos powiększyłby liczbę chłopców i byłoby równo 33 na 33.
Pozdrawiamy i zyczymy zdrowka Wam i nam :)

Ostatnia edycja:
Wiadomość od Agapy:

Jedzie z Mikołajkiem do szpitala. Podejrzenie zapalenia płuc :(

[SMSa przekazała mi Phelania, ponieważ chwilowo nie ma dostępu do kompa]

Agapa, trzymam kciuki!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry