reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

Dziękuje Agapo za informowanie na bieżaca cioteczek BB:tak:Przed chwilka przyjechalam do Domku,M pojechał do malego do szpitala zostaje na noc ja musze sie wyspac bo od soboty spalam tylko 2 godz.
Mały ma cały czas stan podkgoraczkowy, okazało sie ze ma zapalenie uszek niestety dwóch:-(do tego doszedł katar ,kaszelek ,i czerwone gardełko -infekcja podaja my dozylnie w głowke antybiotyk czuje sie lepiej tylko wieczorami ma stan podgoraczkowy 37.7 ale za to ladnie je. Napewno zostajemy do poniedziałku ,spróbuje sie podlaczyc do netu.Robie mu w szpitalu inhalacje 3x dziennie opieka super , sale sa pojedyncze z łożkami dla rodziców.Mały lezy na Madalinskiego.Trzymajcie prosze kciuki za nas :-(okazalo sie ze z płuckami ok.

reklama
Grudnióweczki, no i jest nas już więcej! :) Sms od MamyOskarka:

Dzień dobry! Mam na imię Oskar i pojawiłem się na świecie 03.01.2012 r. Ważę 3000g i mam 53 cm. Muszę się poskarżyć :( Spałem sobie smacznie, kiedy jakiś gość wyciągnął mnie z mojego ciepłego domku. Nie wiem, kto to był, bo był na tyle cwany, że założył maskę, żebym go nie rozpoznał. Mamusia prosiła, żebym przekazał, że czuje się dobrze, pozdrawia Ciebie i wszystkie BB ciotki :)

:-D

Ostatnia edycja:
Kochane, to jedna z ostatnich okazji, kiedy mogę to zrobić. Ogłaszam całemu grudniowemu bb-światu, że mamy kolejnego dzieciaczka :)))

Wiadomość od naszej 27012701:

Dzisiaj o 19.20 przyszła na świat nasza mała królewna. Waży 3725g i mierzy 56cm. Jest śliczna i dostała 10pkt. Tatuś dumny jak paw. Ja niestety miałam tragiczny poród, skurcze plus bardzo mocne bóle krzyżowe. Niestety zostałam nacięta, ponieważ poród trwał zbyt długo i musieli małej pomóc wyjść na świat.

:-)

Hej laseczki,

My nadal w szpitalu,nie mam dojscia do internetu dzis jestem w domu na noc bo juz nie mam siły :sorry2:noce nie przespane ,co malego nakarmie i uspie to zaraz piguła przychodzi z antybiotykiem ,itd ..wiec niestety musialam dzis malego zostawic samego:-(M w pracy na noc ,a ja mam takiego doła ze juz nie mam sił....Stan podgoraczkowy caly czas jest:sorry:pediatra powiedzial na obchodzie ze nas wypuszcza w poniedzialek ,jesli stan podgoraczkowy minie...Ja chce juz z malutkim do domu!!!

Taka podpowiedz jesli chodzi o ulewanie ,dziewczyny uwazajcie na uszy zeby tam nie doszlo mleko,bo wlasnie przez to moje malenstwo dostało tego świnstwa .

myślę że i ja po raz ostatni!!!
mam przyjemność podzielić się z Wami pięknymi nowinami!
włąsnie dzwoniła do mnie Izi85!!!
urodziła małą Nadię dzisiaj rano tyle co bo o godz. 9,45, poki co wiem że małą zabrali na obserwację z powodu zielonych wód, Izi właśnie podczas rozmowy była bidulka szyta, ale przeszczęśliwa że już po i poszło migiem(po 9 była dopiero na IP) więc cierpliwość i upartość malutkiej została wynagrodzona.
Resztę parametrów wyśle mi smskiem jak tylko sie dowie:)

gratuluję szczęścliwym rodzicom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo bardzo:)

edit: Mała waży 3890 g( czyli jednak ciut mniejsza niż lekarz określił na wizycie) i ma 54 cm:)

Ostatnia edycja:
Mimozami przegoniłaś mnie 50gramami w wadze
Natomiast z tego co wyszpiegowałam to nie ma rekordu w długości naszych pociech.
Egzekwo Ja 62cm Nisia i Venus.
Kazdy mowi ze moj Antoni wyglada na trzymiesięcznego bobasa. Ja mysle, nie dlatego ze jest duzy a ciekawski i oczyma wodzi...
A gdybym była na liscie rozpakowanych mam Antos powiększyłby liczbę chłopców i byłoby równo 33 na 33.
Pozdrawiamy i zyczymy zdrowka Wam i nam :)

Ostatnia edycja:
Wiadomość od Agapy:

Jedzie z Mikołajkiem do szpitala. Podejrzenie zapalenia płuc :(

[SMSa przekazała mi Phelania, ponieważ chwilowo nie ma dostępu do kompa]

Agapa, trzymam kciuki!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry