reklama
zea Park Podolski to i nasze miejsce na spacery, chociaż my to już bardziej na plac zabaw pomykamy, bo Tyśka już duża panna co prawda na razie to ona głownie z babcią spaceruje, bo ja pracuję, ale jak się zrobi dłuższy dzień i cieplej to pewnie popołudniami będziemy spacerowały
zea
Fanka BB :)
No właśnie ja popołudniami zaczynam małża wysyłać. Ja zacznę popołudniowe spacerki za 2 miesiące jak wrócę do pracy. Przyda się wtedy odświeżyć umysł
Wampi na placu zabaw między Tesco a placem Słonecznym na Radogoszczu Wschodzie są (nie wiem, jak inaczej to wytłumaczyć, generalnie to od Zgierskiej za tymi pałacykami). Tylko plac zabaw mocno oblegany w sezonie :-)
Ja polecam oba place w Parku Julianowskim, przy czym w lecie radzę zaopatrzyć się w coś na komary, zwłaszcza jak się będziecie wybierać do tego w lesie
Ja polecam oba place w Parku Julianowskim, przy czym w lecie radzę zaopatrzyć się w coś na komary, zwłaszcza jak się będziecie wybierać do tego w lesie
Witajcie,
ja od bardzo niedawna mieszkam na Rudzie Pabianickiej, mniej więcej na przeciwko Portu Łódź, chętnie poznam tutejsze mamy, mój Julek (rok i 5 mies.), pewnie też.
A tak apropos placów zabaw, polecam Stawy Stefańskiego, czysto tu, sympatycznie, a od strony Rudzkiej jest i plac zabaw dla maluchów. Co prawda szału nie ma bo tylko huśtawki, ale jest naprawdę czysto, dużo przestrzeni, woda, kaczki, sama natura
ja od bardzo niedawna mieszkam na Rudzie Pabianickiej, mniej więcej na przeciwko Portu Łódź, chętnie poznam tutejsze mamy, mój Julek (rok i 5 mies.), pewnie też.
A tak apropos placów zabaw, polecam Stawy Stefańskiego, czysto tu, sympatycznie, a od strony Rudzkiej jest i plac zabaw dla maluchów. Co prawda szału nie ma bo tylko huśtawki, ale jest naprawdę czysto, dużo przestrzeni, woda, kaczki, sama natura
witam jest ktos moze z janowa????
A ja szukam jakiejś mamusi z Janowa.
Mieszkam tu dopiero tydzień i nikogo nie znam, a mam wrażenie, że na spacerach same opiekunki spotykam:-(
nie wiem czy te mamusie jeszcze tu zaglądają ale ja jestem z olechowa :-)
reklama