reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na pogodę i niepogodę czyli pomysły na zabawy z maluchami

reklama
Szkoda,że literówek nie poprawia,często wrzucę,czytam i sama się zastanawiam ,co poeta miał na myśli ,no i szybki Edit.:)

Szkoda,że literówek nie poprawia,często wrzucę,czytam i sama się zastanawiam ,co poeta miał na myśli ,no i szybki Edit.:)

To tylko dobrze o Tobie świadczy, jak poprawiasz :) Ja tam lubię pisać czysto, bez błędów i w miarę jasno. Kiedyś się tu nawet posprzeczałam na forum, chyba z sugar_and_spice o pisownię na forum :p

moni, pamiętam:) chyba nawet cię wtedy poparłam;) a teraz, pisząc zazwyczaj jedną ręką i próbując za wami nadążyć nie zawsze (albo nawet rzadko:-p)świecę przykładem:zawstydzona/y:

To tylko dobrze o Tobie świadczy, jak poprawiasz :) Ja tam lubię pisać czysto, bez błędów i w miarę jasno. Kiedyś się tu nawet posprzeczałam na forum, chyba z sugar_and_spice o pisownię na forum :p
U mnie ten problem,że albo "alt " mi ciężko chodzi,bo b. często "nie załapuje",jak szybko piszę,albo ja z pośpiechu za słabo naciskam.Poza tym Maksio jak mi ustawiał wszystkie parametry,to ustawił na angielski i teraz jak po polsku piszę,to mi wszystko na czerwono podkreśla,więc nie mam szans wyłapać wcześniej:(.A co do pisowni to pewnie każda z nas się stara,ale jedną ręką z dzieckiem u cyca ciężko bywa...

a ja jestem roztrzepana i zawsze sobie obecuje przeczytac tekst zanim wyśle aby sprawdzić literówki i tylko na obietnicach się kończy. Mam nadzieje że nie macie mi tego za złe

reklama
a ja juz wiem do jakiej piosenki z reklamy moje dziecko podruguje i macha rekami i to do rytmu. Zobaczcie reklame citroena C4. Amyrykanka czy co?

Do góry