reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na pogodę i niepogodę czyli pomysły na zabawy z maluchami

Alicja,dzięki wielkie,pewnie,że chcę:).A co do reklam,to ciekawa jestem,jaka Amelce przypadnie do gustu,bo wiadomo,że reklamy u dzieci zawsze są hitem.Mój Tomir jak był malutki,to był takim "reklamofilem",że szok.Wtedy niektóre reklamy ,te nasze polskie były jeszcze takie"przaśne",ale to mu nie szkodziło.Na przykład jedziemy przez miasto w spacerówce,a Tomirek wykrzykuje na cały głos "Drewex,hurt,detal,spedycja":zawstydzona/y:.Reklamy cifu uwielbiał,jak tylko z drugiego pokoju usłyszał ,biegł z łożeczka zkrzykiem radości "Ciiiif!ciiiif".Z tej miłości raz sie w Cifie wykąpał- zostawiłam go na moment w łazience samego,bo zapomniałam jego szlafroczka,a on wlał sobie cif do wanny.pytany dlaczego to zrobił,odpowiedział"nie wiesz?Żeby lśnić bez zarysowań".Pod choinkę zażyczył sobie WC Pickera,a pewnego razu oświadczył,że jak będzie duży,to tez sobie kupi tampony OB."Żeby miec swobodę ruchów...":eek:
A Maksio lubił reklamę margaryny Kama ,mówił,że to reklama "o niejocie" ("...bo nie jodł KAMY")

sikam po nogach :-D wspaniałego masz synka! ciekawe czy drugie maleństwo też takie rezolutne będzie :-p

reklama
A moja córcia uwielbia reklamę ciasteczek OREO aż ostatnio stwierdziłam, że kupie sobie i spróbuje...i to był błąd :( bo były przepyszne :)

happybeti super teksty! o kurcze, dopiero tak skojarzyłam, że ja mam brata młodszego od Twojego syna :-)

ja na te ciacha tez poluje a mała na reklamie jak jest akurat na rekach to az podskakuje i macha rekami jak by miała leciec. Jeszcze jedna piosnka w reklamie to tez jak ja słyszy to macha rekami wyglada to jak by nawet rytm wyczuwała. Musze sie przyjrzec czego to reklama bo zawsze jest patrzona w małą jak słysze ta melodie.

reklama
Do góry