reklama
makuc
Fanka BB :)
Ja też na dodatek mój D. od małolata hip-hop "tworzy" i koncertuje, więc czasami w ramach przygotowania do koncertu bądź nauczenia się nowego kawałka "śpiewa" małej )) radochy jest wtedy co niemiarahappybeti Ty zapodajesz metal ,a ja mojemu hip hop , rnb i dancehall :-)
Pytanie do anglistek,ale nie tylko.Kto zna słowa kołysanek"Twinkle ,twinkle little star" i "Oczka zmruż" i jeszcze takiej jednej,co ma w słowach "hush ,little baby,hush don't you cry...Daddy will buy you a..."i cos tam...Byłabym b. wdzieczna.Amelka bardzo lubi te melodie,ale ja nie znam słow....
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
How I wonder what you are!
When the blazing sun is gone,
When he nothing shines upon,
Then you show your little light,
Twinkle, twinkle, all the night.
Then the traveler in the dark
Thanks you for your tiny spark;
He could not see which way to go,
If you did not twinkle so.
In the dark blue sky you keep,
While you thro' my window peep,
And you never shut your eye,
Till the sun is in the sky,
zajrzyj jeszcze tu:
http://www.youtube.com/watch?v=iGqSVDbtKS0
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
When the blazing sun is gone,
When he nothing shines upon,
Then you show your little light,
Twinkle, twinkle, all the night.
Then the traveler in the dark
Thanks you for your tiny spark;
He could not see which way to go,
If you did not twinkle so.
In the dark blue sky you keep,
While you thro' my window peep,
And you never shut your eye,
Till the sun is in the sky,
zajrzyj jeszcze tu:
http://www.youtube.com/watch?v=iGqSVDbtKS0
Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
taaaaaaaaa, mam identycznie!!!!!!!!!!!!! nawet jak sobie pod nosem jak śpiewam (bo lubię) to dzidź humor traci:/Jak zaczelam ostatnio nucic melodie z bujaczkiem (bo mamy grajacego bujaczka) to sie Pawel rozplakal i wiecej nie nuce.
no i wstyd się przyznać, ale gust muzyczny młoda ma po tacie... nie będę pisała jaki gatunek nawet... a przy usypianiu mimo wszystko na początku playlisty króluje Szwagierkolaska "Komu bije dzwon"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emiliab
A Franek uwielbia piosenkę z...reklamy tesco(ccccykoria,kukukurydza itd), i "bez vat bez vat";-). Od razu banan na twarzy
Alicja,dzięki wielkie,pewnie,że chcę.A co do reklam,to ciekawa jestem,jaka Amelce przypadnie do gustu,bo wiadomo,że reklamy u dzieci zawsze są hitem.Mój Tomir jak był malutki,to był takim "reklamofilem",że szok.Wtedy niektóre reklamy ,te nasze polskie były jeszcze takie"przaśne",ale to mu nie szkodziło.Na przykład jedziemy przez miasto w spacerówce,a Tomirek wykrzykuje na cały głos "Drewex,hurt,detal,spedycja".Reklamy cifu uwielbiał,jak tylko z drugiego pokoju usłyszał ,biegł z łożeczka zkrzykiem radości "Ciiiif!ciiiif".Z tej miłości raz sie w Cifie wykąpał- zostawiłam go na moment w łazience samego,bo zapomniałam jego szlafroczka,a on wlał sobie cif do wanny.pytany dlaczego to zrobił,odpowiedział"nie wiesz?Żeby lśnić bez zarysowań".Pod choinkę zażyczył sobie WC Pickera,a pewnego razu oświadczył,że jak będzie duży,to tez sobie kupi tampony OB."Żeby miec swobodę ruchów..."
A Maksio lubił reklamę margaryny Kama ,mówił,że to reklama "o niejocie" ("...bo nie jodł KAMY")
A Maksio lubił reklamę margaryny Kama ,mówił,że to reklama "o niejocie" ("...bo nie jodł KAMY")
A Franek uwielbia piosenkę z...reklamy tesco(ccccykoria,kukukurydza itd), i "bez vat bez vat";-). Od razu banan na twarzy
hahaha moja cóka też uwielbia tą piosenkę z reklamy tesco!!!:-)
reklama
Podziel się: