reklama
Ragna oba śliczne- ja już bym nie mogła się zdecydować;-)
I ja właśnie też nie mogę... Patrzę to na jeden, to na drugi i wybrać nie mogę. Poza tym usiłuję sporządzić listę prezentów dla mnie, męża i Hani, którą muszę wysłać rodzinie. Wbrew pozorom wcale nie jest to takie proste...
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ragna aj współczuję decyzji oba śliczne :-) ciesze sie ze ja swój dostałam więc nie musiałam sie decydować
kurcze nie mam nigdzie miarki więc nie mam jak mojego zmierzyć ale sięga mi na 3 palce powyżej kolana (może to Ci coś powie ), pewnie to jest taki sam jak nasz, Isia jest drobniutka, chyba najmniejsza z naszych maluszków ale bez problemu sobie radzi z tym wózeczkiem, uchwyt ma na wysokości "biustu" :-) nie moge teraz znaleźć zdjęcia gdzie byłoby to dobrze widzieć, ale tu mam jedno, może da Ci jakiś ogląd sytuacji ;-)
/nie ma nie ma nie ma ;-) /
kurcze nie mam nigdzie miarki więc nie mam jak mojego zmierzyć ale sięga mi na 3 palce powyżej kolana (może to Ci coś powie ), pewnie to jest taki sam jak nasz, Isia jest drobniutka, chyba najmniejsza z naszych maluszków ale bez problemu sobie radzi z tym wózeczkiem, uchwyt ma na wysokości "biustu" :-) nie moge teraz znaleźć zdjęcia gdzie byłoby to dobrze widzieć, ale tu mam jedno, może da Ci jakiś ogląd sytuacji ;-)
/nie ma nie ma nie ma ;-) /
Ostatnia edycja:
Ragna moja ma taki i jest zachwycona EKORRE Wózek dziecięcy - IKEA
A laptop to ją ineteresuje ale nasz ;-) a jak w sklepie jej pokazywalismy to miała w nosie ;-)
A laptop to ją ineteresuje ale nasz ;-) a jak w sklepie jej pokazywalismy to miała w nosie ;-)
sariska- tez super- jak zreszta większość rzeczy z IKEI;-).I taki unisex,że i dla dziewczynki i dla chłopca sie nadaje
My tez pokazywaliśmy Amelce te laptopy dla dzieci w "Świecie Zabawek",to zero zainteresowania.Za to nasze- hehe,tylko czyha,by się dobrac
My tez pokazywaliśmy Amelce te laptopy dla dzieci w "Świecie Zabawek",to zero zainteresowania.Za to nasze- hehe,tylko czyha,by się dobrac
Roxannka
Pracująca mama!
my mamy taki laptop
SMILY PLAY MÓJ PIERWSZY LAPTOP SWINKA KOMPUTER+BON (1951590142) - Aukcje internetowe Allegro
i sprawdza sie:-)
My kupilismy takiego laptopa, tylko że pieska, w zeszłym roku na gwiazdke dla mojej 2 letniej chrześnicy
My chcemy kupić Patrykowi teraz taki jeździk, który może być jednocześnie pchaczem, ale nie moge się zdecydować na żaden, za duży wybór ;-)
onesmile
Świat według Pafffcia
Ragna - a mnie sie bardziej podoba ten wiklinowy.
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
ma dwa poziomy głośności, ale nawet ten głośniejszy nie drażni aż tak ucha;-)ma 6 przycisków uczących a spacją włącza sie melodyjki, ale nie te standardowe od których już mdłości rodzice mają ale nawet takie możliwe:-)Ida, bardzo fajny. A głośno 'się odzywa'?
a wózki rewelacja...mnie juz ten drewniany kusi... choć jeśli już to pewnie wiklina zostałaby wybrana
ma dwa poziomy głośności, ale nawet ten głośniejszy nie drażni aż tak ucha;-)ma 6 przycisków uczących a spacją włącza sie melodyjki, ale nie te standardowe od których już mdłości rodzice mają ale nawet takie możliwe:-)
a wózki rewelacja...mnie juz ten drewniany kusi... choć jeśli już to pewnie wiklina zostałaby wybrana
Ja już laptopika zamieściłam na liście prezentów, które kupi jej rodzinka, więc pewnie wejdziemy w posiadanie.
Co do wózków, to jeszcze nie zdecydowałam, ale mąż jest wielkim fanem drewnianego, więc chyba jednak na niego padnie, choć mi podobają się obydwa...
reklama
Podziel się: