reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na pogodę i niepogodę czyli pomysły na zabawy z maluchami

reklama
Ragna oba śliczne- ja już bym nie mogła się zdecydować;-):-D:zawstydzona/y:

I ja właśnie też nie mogę... Patrzę to na jeden, to na drugi i wybrać nie mogę. Poza tym usiłuję sporządzić listę prezentów dla mnie, męża i Hani, którą muszę wysłać rodzinie. Wbrew pozorom wcale nie jest to takie proste...

ragna aj współczuję decyzji oba śliczne :-) ciesze sie ze ja swój dostałam więc nie musiałam sie decydować :-p

kurcze nie mam nigdzie miarki więc nie mam jak mojego zmierzyć ale sięga mi na 3 palce powyżej kolana (może to Ci coś powie :rofl: ), pewnie to jest taki sam jak nasz, Isia jest drobniutka, chyba najmniejsza z naszych maluszków ale bez problemu sobie radzi z tym wózeczkiem, uchwyt ma na wysokości "biustu" :-) nie moge teraz znaleźć zdjęcia gdzie byłoby to dobrze widzieć, ale tu mam jedno, może da Ci jakiś ogląd sytuacji ;-)

/nie ma nie ma nie ma ;-) /

Ostatnia edycja:
sariska- tez super:tak:- jak zreszta większość rzeczy z IKEI;-).I taki unisex,że i dla dziewczynki i dla chłopca sie nadaje:tak:
My tez pokazywaliśmy Amelce te laptopy dla dzieci w "Świecie Zabawek",to zero zainteresowania.Za to nasze- hehe,tylko czyha,by się dobrac:-D

Ida, bardzo fajny. A głośno 'się odzywa'?
ma dwa poziomy głośności, ale nawet ten głośniejszy nie drażni aż tak ucha;-)ma 6 przycisków uczących a spacją włącza sie melodyjki, ale nie te standardowe od których już mdłości rodzice mają ale nawet takie możliwe:-)
a wózki rewelacja...mnie juz ten drewniany kusi... choć jeśli już to pewnie wiklina zostałaby wybrana:sorry2:

ma dwa poziomy głośności, ale nawet ten głośniejszy nie drażni aż tak ucha;-)ma 6 przycisków uczących a spacją włącza sie melodyjki, ale nie te standardowe od których już mdłości rodzice mają ale nawet takie możliwe:-)
a wózki rewelacja...mnie juz ten drewniany kusi... choć jeśli już to pewnie wiklina zostałaby wybrana:sorry2:

Ja już laptopika zamieściłam na liście prezentów, które kupi jej rodzinka, więc pewnie wejdziemy w posiadanie.
Co do wózków, to jeszcze nie zdecydowałam, ale mąż jest wielkim fanem drewnianego, więc chyba jednak na niego padnie, choć mi podobają się obydwa...

reklama
Do góry