reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na pogodę i niepogodę czyli pomysły na zabawy z maluchami

reklama
Ragna oba śliczne- ja już bym nie mogła się zdecydować;-):-D:zawstydzona/y:

I ja właśnie też nie mogę... Patrzę to na jeden, to na drugi i wybrać nie mogę. Poza tym usiłuję sporządzić listę prezentów dla mnie, męża i Hani, którą muszę wysłać rodzinie. Wbrew pozorom wcale nie jest to takie proste...

ragna aj współczuję decyzji oba śliczne :-) ciesze sie ze ja swój dostałam więc nie musiałam sie decydować :-p

kurcze nie mam nigdzie miarki więc nie mam jak mojego zmierzyć ale sięga mi na 3 palce powyżej kolana (może to Ci coś powie :rofl: ), pewnie to jest taki sam jak nasz, Isia jest drobniutka, chyba najmniejsza z naszych maluszków ale bez problemu sobie radzi z tym wózeczkiem, uchwyt ma na wysokości "biustu" :-) nie moge teraz znaleźć zdjęcia gdzie byłoby to dobrze widzieć, ale tu mam jedno, może da Ci jakiś ogląd sytuacji ;-)

/nie ma nie ma nie ma ;-) /

Ostatnia edycja:
sariska- tez super:tak:- jak zreszta większość rzeczy z IKEI;-).I taki unisex,że i dla dziewczynki i dla chłopca sie nadaje:tak:
My tez pokazywaliśmy Amelce te laptopy dla dzieci w "Świecie Zabawek",to zero zainteresowania.Za to nasze- hehe,tylko czyha,by się dobrac:-D

Ida, bardzo fajny. A głośno 'się odzywa'?
ma dwa poziomy głośności, ale nawet ten głośniejszy nie drażni aż tak ucha;-)ma 6 przycisków uczących a spacją włącza sie melodyjki, ale nie te standardowe od których już mdłości rodzice mają ale nawet takie możliwe:-)
a wózki rewelacja...mnie juz ten drewniany kusi... choć jeśli już to pewnie wiklina zostałaby wybrana:sorry2:

ma dwa poziomy głośności, ale nawet ten głośniejszy nie drażni aż tak ucha;-)ma 6 przycisków uczących a spacją włącza sie melodyjki, ale nie te standardowe od których już mdłości rodzice mają ale nawet takie możliwe:-)
a wózki rewelacja...mnie juz ten drewniany kusi... choć jeśli już to pewnie wiklina zostałaby wybrana:sorry2:

Ja już laptopika zamieściłam na liście prezentów, które kupi jej rodzinka, więc pewnie wejdziemy w posiadanie.
Co do wózków, to jeszcze nie zdecydowałam, ale mąż jest wielkim fanem drewnianego, więc chyba jednak na niego padnie, choć mi podobają się obydwa...

reklama
Do góry