reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na pogodę i niepogodę czyli pomysły na zabawy z maluchami

Kroma no właśnie zależy chyba jaki bo ten nasz to mi sie wydaje że dla 3 latków jest:confused2:

Happy ładny ten co w linku tylko cena:szok: ale masz rację poszukam w necie albo mojego brata poprosze bardzo:sorry:

reklama
no...cena powalająca:no:.Ja jak szukałam wózka dla lalek dla Amelki,to tez w szoku byłam.A potem w jeszcze większym (pozytywnym:tak::-D),jak u nas w sklepie z zabawkami kupiłam śliczny drewniany wózek dla lalek za 120 zł:tak::-D

Właśnie takie zobaczyłam w gazetce Tesco i zastanawiałam się nad takim,bo te "edukacyjne",z tym małym czarno-białym wyświetlaczem to jeszcze za skomplikowane dla naszych dzieci.Jak mówisz,że sie sprawdza,to może poważnie nad nim pomyślę:tak:.Trzeba jakies pomysły rodzince podsuwać:-D;-)

Renata- no i taki ma moja Ola i ona nie kuma, wali byle popadnie, jak ja jej mówię, że musi szukać literek takich co są na ekranie to ona wszystkie na raz, więc zdecydowanie za wcześnie dla maluszków, a jedynie co mojego ta klawiatura interesuje.
Ida- ten jest fajny, nie za dużo przycisków i kolorowy. Nawet dla mojej odpowiedni, bo mi się wydaje, że te na 3 latka to chyba jakiś żart, na bank za poważne dla 3 latka.

też mi się podoba ten laptop ale sie wtrzymam do świąt bo popatrze co rodzina kupi na gwiazdke. Może jakiego laptopa dostanie.

reklama
Do góry