reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na pogodę i niepogodę czyli pomysły na zabawy z maluchami

To u nas telewizor sobie wisi na ścianie heh i stwierdzam że to bardzo dobre rozwiązanie, bo nawet jak w dzień leci w tle to Łukasz nie patrzy się tak w niego, bo musi trzymać wtedy głowę wyżej do góry. Jak jesteśmy u moich rodziców jest gorzej, bo lubi go dotykać i patrzeć z bliska:eek:.

reklama
ragna my mamy dwa wózeczki i oba sie rewelacyjnie sprawdzają :-) Isia wozi w nich lale, układa do snu, śpiewa i tak mocno nimi trzepie na boki że lale pewnie prędzej zawału dostaną niż usną :-D

Kupowałyście wózeczki w jakimś sklepie czy na allegro? Może polecicie jakiś fajny? Bardzo ułatwiłoby mi to sprawę:)
A ma któraś zabawkowego laptopa dla dziecka? Rodzina chce oczywiście obdarować Hanię prezentami i muszę sporządzić jakąś listę. Pomyślałam o laptopie, bo ma zapędy do kompów;)

ragna my dostaliśmy na roczek taki:

1-37.jpg

na 99% kupowany był na allegro. Z czystym sercem polecam, u nas sie sprawdził Isia jest nim zachwycona, lale chyba też ;-)

Alicja, jest śliczny:) Już go znalazłam na allegro. Może, jeśli dziś zamówię, to przyjdzie na Mikołaja. Będzie zamiast Muli, którą część dziewczyn odradza. Podesłałam linka mężowi. Niech zaaprobuje mój wybór:)

Ostatnia edycja:
renata- jeszcze zależy jaki laptop, bo my mamy dla starszej i Arek w nim siedzi, ale mu się klawisze podobają i nie wie na bank co tam ma robić, bo tam trzeba pisać i liczyć, są gry a młoda nawet nie kuma.
AAlicja- piękny wózek

Alicja - wózio cudny:tak::-).
A wiecie,że mogłam miec własnie taki dla Amelki do spania,jak byla maleńka?Po siostrzenicy.Po długim biciu się z myślami wybrałam jednak kołyskę.Ale ten też mnie baaardzo kusił:-D
renatka,ja dla chłopca polecałabym rozejrzeć się za drwenianym wóżkiem drabiniastym.Tez są urocze:tak:.Pamiętam,że mój brat miał taki,jak był mały i uwielbiał go ciągać,a nawet myśmy z siostrą go w nim woziły i był zachwycony:tak:
...albo cos takiego;-)
http://www.drewniane-zabawki.com/Zabawki-k291/Chodziki-dla-dzieci-k141/Haba-Drewniany-wozek-Samochod-p1038.html

szczerze mówiąc,to jak Amelka będzie troszkę starsza,to ten drewniany drabiniasty chyba tez dostanie,bo my lubimy takie "vintage" zabawki:tak:
A jeszcze potem...mmm...domek dla lalek,który planujemy jej sami zrobić- tzn. tatuś zajmie się konstrukcją,ja wyposażeniem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry