reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na pogodę i niepogodę czyli pomysły na zabawy z maluchami

To u nas telewizor sobie wisi na ścianie heh i stwierdzam że to bardzo dobre rozwiązanie, bo nawet jak w dzień leci w tle to Łukasz nie patrzy się tak w niego, bo musi trzymać wtedy głowę wyżej do góry. Jak jesteśmy u moich rodziców jest gorzej, bo lubi go dotykać i patrzeć z bliska:eek:.

reklama
ragna my mamy dwa wózeczki i oba sie rewelacyjnie sprawdzają :-) Isia wozi w nich lale, układa do snu, śpiewa i tak mocno nimi trzepie na boki że lale pewnie prędzej zawału dostaną niż usną :-D

Kupowałyście wózeczki w jakimś sklepie czy na allegro? Może polecicie jakiś fajny? Bardzo ułatwiłoby mi to sprawę:)
A ma któraś zabawkowego laptopa dla dziecka? Rodzina chce oczywiście obdarować Hanię prezentami i muszę sporządzić jakąś listę. Pomyślałam o laptopie, bo ma zapędy do kompów;)

ragna my dostaliśmy na roczek taki:

1-37.jpg

na 99% kupowany był na allegro. Z czystym sercem polecam, u nas sie sprawdził Isia jest nim zachwycona, lale chyba też ;-)

Alicja, jest śliczny:) Już go znalazłam na allegro. Może, jeśli dziś zamówię, to przyjdzie na Mikołaja. Będzie zamiast Muli, którą część dziewczyn odradza. Podesłałam linka mężowi. Niech zaaprobuje mój wybór:)

Ostatnia edycja:
renata- jeszcze zależy jaki laptop, bo my mamy dla starszej i Arek w nim siedzi, ale mu się klawisze podobają i nie wie na bank co tam ma robić, bo tam trzeba pisać i liczyć, są gry a młoda nawet nie kuma.
AAlicja- piękny wózek

Alicja - wózio cudny:tak::-).
A wiecie,że mogłam miec własnie taki dla Amelki do spania,jak byla maleńka?Po siostrzenicy.Po długim biciu się z myślami wybrałam jednak kołyskę.Ale ten też mnie baaardzo kusił:-D
renatka,ja dla chłopca polecałabym rozejrzeć się za drwenianym wóżkiem drabiniastym.Tez są urocze:tak:.Pamiętam,że mój brat miał taki,jak był mały i uwielbiał go ciągać,a nawet myśmy z siostrą go w nim woziły i był zachwycony:tak:
...albo cos takiego;-)
http://www.drewniane-zabawki.com/Zabawki-k291/Chodziki-dla-dzieci-k141/Haba-Drewniany-wozek-Samochod-p1038.html

szczerze mówiąc,to jak Amelka będzie troszkę starsza,to ten drewniany drabiniasty chyba tez dostanie,bo my lubimy takie "vintage" zabawki:tak:
A jeszcze potem...mmm...domek dla lalek,który planujemy jej sami zrobić- tzn. tatuś zajmie się konstrukcją,ja wyposażeniem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry