reklama
M
maja33
Gość
HEJ!!!
a ja juz dzien po terminie i nic i pelnia minela i nic moja mala nie chce jeszcze zostawic brzuszka, coz nie mam nic do gadania , czekam potulnie i cierpliwie
a ja juz dzien po terminie i nic i pelnia minela i nic moja mala nie chce jeszcze zostawic brzuszka, coz nie mam nic do gadania , czekam potulnie i cierpliwie
Pola 30
Fan(ka)
Maju, trzymaj się, albo raczej, za przeproszeniem, puść ;-) Zagoń chłopa do roboty, niech Ci szyjkę dobrze wymasuje
Trzymam kciuki za Ciebie i Bocianka, bo jej termin też tuz, tuż...
Trzymam kciuki za Ciebie i Bocianka, bo jej termin też tuz, tuż...
aniii
aaaaa Kotki dwa...
hej, a ja dziś byłam u swojej ginki. miałam usg: niunia waży 3291g, główka niby wysoko ale powoli schodzi. normalnie termin mam na 17.11, nastawiłam się więc na 11.11 ale ten z usg wychodzi na 25.11. ale lipa. dr powiedziała że może jeszcze ze 2 tygodnie to potrwać... a ja już od kilku dni czuję że rodzę. i nawet pełnia mi nie pomaga...w takim razie mam w nosie pakowanie. jestem coraz większa i pewnie jeszcze urosnę. chyba jak niegdy tęsknię za jakąś dietką...
pozdrawiam wszystkie mamusie.
pozdrawiam wszystkie mamusie.
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
A może to pomoże i przyśpieszy porody. Oglądanie księżyca w pełni
reklama
emomadzia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny wy takie optymistyczne a ja jak pomyślę o porodzie to mi się łzy do oczu cisną.Chba za dużo się nasłuchałam.Niby się nie boję a jednak...bardziej tego co po będzie czy dam radę i wogóle.
Jutro do szpitala idę chyba,może wyjdę rozpakowana?
Mam mętlik w głowie normalnie.
Jutro do szpitala idę chyba,może wyjdę rozpakowana?
Mam mętlik w głowie normalnie.