reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mysl o porodzie

Widzisz a to mala przekora raz ze postanowil sie nie obracac(czy moze jednak sie przekrecil) a teraz jeszce wyjsc nie chce!!!:laugh2:

reklama
Hej,

ja grudniówka... u nas się zaczęło? Pierwsza dziewczyna już zaczyna rodzić - na forum!!!

ciekawe, co będzie dalej??????

HEJ!!!

a ja juz dzien po terminie i nic i pelnia minela i nic:-D moja mala nie chce jeszcze zostawic brzuszka, coz nie mam nic do gadania:-D , czekam potulnie i cierpliwie

Maju, trzymaj się, albo raczej, za przeproszeniem, puść ;-) Zagoń chłopa do roboty, niech Ci szyjkę dobrze wymasuje:-D
Trzymam kciuki za Ciebie i Bocianka, bo jej termin też tuz, tuż...

Maja jak sie zrobilo yto trzeba tez pomagac w wyprowadzeniu...hihihi ja juz sobie obiecalam ze jak tylko cos to za dugo to nie ma rady bedzie gwalt....;-)

hej, a ja dziś byłam u swojej ginki. miałam usg: niunia waży 3291g, główka niby wysoko ale powoli schodzi. normalnie termin mam na 17.11, nastawiłam się więc na 11.11 ale ten z usg wychodzi na 25:eek:.11. ale lipa. dr powiedziała że może jeszcze ze 2 tygodnie to potrwać... a ja już od kilku dni czuję że rodzę. i nawet pełnia mi nie pomaga...w takim razie mam w nosie pakowanie. jestem coraz większa i pewnie jeszcze urosnę. chyba jak niegdy tęsknię za jakąś dietką...
pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
Dziewczyny wy takie optymistyczne a ja jak pomyślę o porodzie to mi się łzy do oczu cisną.Chba za dużo się nasłuchałam.Niby się nie boję a jednak...bardziej tego co po będzie czy dam radę i wogóle.
Jutro do szpitala idę chyba,może wyjdę rozpakowana?
Mam mętlik w głowie normalnie.

Do góry