reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mysl o porodzie

jeszuuuu dziewczyny jesteście niesamowite z tymi tekstami o łożyskach :-D ja tylko się zastanawiałam czemu tak szybko zawijają i gdzieś wynoszą :confused: a jeśli wykorzystują to dalej to dlaczego robią to bez naszej zgody ???

reklama
fakt te lozyskowe opowiesci sa troche przerazajace:szok: ja swojego po porodzie wogole nie widzialam nie wiem tez co z nim zrobili:baffled:
maja dzien sie jeszcze nie skonczyl a tym bardziej jeszcze nie ma jutra;-) nie martw sie napewno niedlugo:tak: a zreszta tylko zdaje sie 5%kobitek rodzi w terminie;-) wiec uszka do gory :-)

DZIEWCZYNY JA Z PAŹDZIERNIKA.....pamietam jak zblizal sie termin porodu panikowalam ze przenosze...wylam codziennie bo balam sie wywolywania porodu.....nawet nie wiem kiedy zaczelam plamic i rozpoczal sie porod....urodzilam dzien przed terminem......NIE SPODZIEWALAM SIE TEGO W OGOLE!!!!!
A na dodatek porod byl naprawde ok....wzięlam znieczulenie i od odejscia wod urodzilam w ciągu 6 godzin!!!!:-D
takze nie martwcie sie kiedy sie zacznie......napewno NIESPODZIEWANIE.
i NIE MA CO SIE SUGEROWAC OPINIAMI LEKARZY.....ktorzy mowią ze juz zaraz bedzie porod....albo ze jeszcze dlugo pani pochodzi...tylko dzidzius wie kiedy wyjsc......

dziewczyny, sorki jeśli przesadziłam z czarnym humorem w temacie łożysk.
ciekawi mnie na ile się u nas sprawdzi teoria z masowymi porodami po pełni - jutro się powinno zacząć .......

Dziewczeta! Zajrzyjcie na wątek Poród na wesolo w dziale "Ciąża, poród, połóg".
Można się uśmiać a to nam teraz potrzebne :-D

reklama
U mnie czwarty dzień to samo i już staram się nie nastawiac że to już napewno dziś;-) Zresztą dziśiaj się oszczędzam, bo mąż w pracy i nie chce sie denerwować dzwonić po niego i czekac aż przyjedzie.Ale jutro ma wolne:laugh2:Wczoraj szalałam, biegałam po schodach, sutki masowałam a ten się uparł i nie chce wyjść:laugh2:

Do góry