reklama
fakt te lozyskowe opowiesci sa troche przerazajace ja swojego po porodzie wogole nie widzialam nie wiem tez co z nim zrobili
maja dzien sie jeszcze nie skonczyl a tym bardziej jeszcze nie ma jutra;-) nie martw sie napewno niedlugo a zreszta tylko zdaje sie 5%kobitek rodzi w terminie;-) wiec uszka do gory :-)
maja dzien sie jeszcze nie skonczyl a tym bardziej jeszcze nie ma jutra;-) nie martw sie napewno niedlugo a zreszta tylko zdaje sie 5%kobitek rodzi w terminie;-) wiec uszka do gory :-)
Czarodziejka
Fanka BB :)
DZIEWCZYNY JA Z PAŹDZIERNIKA.....pamietam jak zblizal sie termin porodu panikowalam ze przenosze...wylam codziennie bo balam sie wywolywania porodu.....nawet nie wiem kiedy zaczelam plamic i rozpoczal sie porod....urodzilam dzien przed terminem......NIE SPODZIEWALAM SIE TEGO W OGOLE!!!!!
A na dodatek porod byl naprawde ok....wzięlam znieczulenie i od odejscia wod urodzilam w ciągu 6 godzin!!!!
takze nie martwcie sie kiedy sie zacznie......napewno NIESPODZIEWANIE.
i NIE MA CO SIE SUGEROWAC OPINIAMI LEKARZY.....ktorzy mowią ze juz zaraz bedzie porod....albo ze jeszcze dlugo pani pochodzi...tylko dzidzius wie kiedy wyjsc......
A na dodatek porod byl naprawde ok....wzięlam znieczulenie i od odejscia wod urodzilam w ciągu 6 godzin!!!!
takze nie martwcie sie kiedy sie zacznie......napewno NIESPODZIEWANIE.
i NIE MA CO SIE SUGEROWAC OPINIAMI LEKARZY.....ktorzy mowią ze juz zaraz bedzie porod....albo ze jeszcze dlugo pani pochodzi...tylko dzidzius wie kiedy wyjsc......
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Usmiałam sie nieźle jak to czytałam. Aż sie człowiek mniej stresuje tym porodem
reklama
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
U mnie czwarty dzień to samo i już staram się nie nastawiac że to już napewno dziś;-) Zresztą dziśiaj się oszczędzam, bo mąż w pracy i nie chce sie denerwować dzwonić po niego i czekac aż przyjedzie.Ale jutro ma wolneWczoraj szalałam, biegałam po schodach, sutki masowałam a ten się uparł i nie chce wyjść