dziewczyny przed chwila sei poplakalam ze smiechu jak opowiadalam mezowi jedna z tych historii z tego forum : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3241856&start=30
reklama
góralka
Fanka BB :)
Lucyann no tych akurat nie widziałam, ale bebelulu rządzi, to chyba wiodąca marka, mnie przekonuje len, bo flanelcia albo zwykła bawełna wydają mi się słabe. Zdecydowałam sie już na hamalu, można regulować rozmiar, ma ściągane boczki, przez co można karmić dyskretnie nawet w miejscu publicznym, dodatkowo jakąś kieszonkę na drobiazgi, no i opcję przerobienia na hamak. Niestety nie mam TVN style wiec wszystkie te cudne programy mnie omijają.
Megusek podsyłaj szybko więcej takich cacuszek, podejrzewam, że za miesiąc mój pęcherz nie zniesie już takich salw śmiechu
Megusek podsyłaj szybko więcej takich cacuszek, podejrzewam, że za miesiąc mój pęcherz nie zniesie już takich salw śmiechu
Cynamonka
A ja poszłam na kompromis, kupilam laktator Avent ale uzywany. Jakas mam uzyla go tylko kilka razy. Wszystkie zapasowe elementy sa nowe, wszystko dziala bez problemu. Dalam ok 60zl na allegro. Jestem bardzo zadowolona. Do tego dostalam jeszcze gratisy: nowe silikonowe oslonki na sutki ( gdyby dziecie w pozniejszym stadium rozwoju pomyslowosci gryzlo mame ) , dwie nowe buteleczki AVENT. Polecam wie, szukajcie okazji, bo cholerstwo choc fajne strasznie drogie jako nowe. No i nie wiadomo czy tak naprawde i jak dlugo sie przyda.
Co do chust postawilam na bebelulu. Jest naprawde fajna. Ciekawe, czy podpasuje malemu.
Co do chust postawilam na bebelulu. Jest naprawde fajna. Ciekawe, czy podpasuje malemu.
Cynamonka
No wybór jest trudny. Bebelulu ma u mnie plusa za doskonałe wykonaie ( nie lubię lipy ), solidny, gęsty materiał, podparcie pod główkę, regulacje na pasku. Czy takie duże to nie wiem, dzidziuś szybko rośnie... Cena, cóż, chyba dla dzieci niewiele jest tanich rzeczy.
reklama