reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

ja juz po, tzn juz wczesniej, ale dopiero chwile znalazlam...

wszystko ok, baby happy ;)

polozna powiedziala,ze raczej urodze przed terminem, bo brzuch juz nizej... ja tez tego nie widze...

no i zeby nie czekac, az skurcze beda co 5 min, tylko jechac dos zpitala jak beda juz co 10, bo moge nie zdazyc :D

reklama
ja juz po, tzn juz wczesniej, ale dopiero chwile znalazlam...

wszystko ok, baby happy ;)

polozna powiedziala,ze raczej urodze przed terminem, bo brzuch juz nizej... ja tez tego nie widze...

no i zeby nie czekac, az skurcze beda co 5 min, tylko jechac dos zpitala jak beda juz co 10, bo moge nie zdazyc :D

Super ze wszystko z malenstwem ok:-)
To teraz pozostalo Ci cierpliwie czekac :tak:;-)

Mamusie ktore jescze nie urodzily mam pytanko. Czyli w waszej wyprawce znjadzie sie kremik do pupki i waciki do pepuszka i tyle z kosmetykow dla maluszka??;> I wiecie moze po ilu dniach wypuszczaja do domu ??;) Ano ano grono sie zaweza odchodza mamy ze starszym stazem a przychodoza nowe ;-D

Mamusie ktore jescze nie urodzily mam pytanko. Czyli w waszej wyprawce znjadzie sie kremik do pupki i waciki do pepuszka i tyle z kosmetykow dla maluszka??;> I wiecie moze po ilu dniach wypuszczaja do domu ??;) Ano ano grono sie zaweza odchodza mamy ze starszym stazem a przychodoza nowe ;-D
ja z kosmetykow dla dziecka to nie mam nic,a do domu wypuszczaja chyba na druga dobe jak wszystko jest ok:)

ja mam spakowany tylko krem do pupy. tym razem nawet chusteczek nawilzanych nie zabieram, bo na poczatku pupke bede ciepla woda myc. oliwka z oliwek byla w szpitalu, waciki tez.

z tego co ja wiem, to przy drugiej ciazy, jesli nie ma zadnych komplikacji, to po dobie wypuszczaja, a przy pierwszym dziecku chyba ciut dluzej trzymaja. nie wiem na pewno, bo ja az 6 dni musialam zostac.... licze, ze teraz wszystko bedzie ok i nastepnego dnia bedziemy w domku ;)

ja przy obu porodach byłam 3 doby w szpitalu.Pierwszy to chyba dlatego,że pierworódka,a drugi bo mnie kroplówkami wzmacniali bo ciśnienie miałam bardzo niskie.

Ja to chyba zostanę tutaj sama za jakiś czas :szok::-D:-D

reklama
z tego co ja wiem, to przy drugiej ciazy, jesli nie ma zadnych komplikacji, to po dobie wypuszczaja, a przy pierwszym dziecku chyba ciut dluzej trzymaja.
To dobrze ze dlugo nie trzymaja,mam nadzieje ze u mnie wszystko bedzie ok i po dobie wyjde do domku:tak:
Anineczko na to wychodzi :tak: chyba ze jakas mama w ciazy dolaczy to nie bedziesz sama :-)

Do góry