reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Karolinko85 to mowisz ze jestes zadowolona z Usg w Medicusie.A jaki lekarz Ci robił?I rozumie ze dostałas filmik takze na plytce.Jestem w szoku ze 20min.tak długo.Filmik dostałaś na jednej płytce?
I mam jeszcze pytanko do którego tyg.najlepiej zrobić USG 3D.

Ostatnia edycja:
GLIWA ;-) ja jestem bardzo zadowolona... dostalam filmik na 1 plycie(fakt,ze jest w 5 czesciach,ale w sumie ma 20 min) USG trwało dlugo, bylo szczegolowe no i jestem zadowolona co tu duzo mowic :). Ja chodze tylko do doktor Antepowicz poniewaz zwiedzilam juz pelno lekarzy.. w tej przychodni tez i tylko z niej jestem zadowolona bo jest konkretna, a przy tym bardzo sympatyczna. Co do tego do ktorego tyg to USG to slyszalam 100 roznych opini najwiecej takich do 24 tygodnia.... ja poszlam w 25i 6 dniu (jakos tak) i bylam zdenerwowana,ze nic nie bedzie widaa tu prosze :-)widac bylo wszystko pomimo tego,ze ze wzgledu na wilekosc dziecka termin mi przeskoczyl z 10.08 na 31.07 wiec bylam w 27t i 2d i bylo spoko.

Karolinko
No to super,ze jestes zadowolona,i tak sie zastanawiam nad tym usg 3d.A możesz mi napisac ile dostałas zdjęć na papierze?
Dziś dzwoniłam do Medicusa i mowiła mi ze najlepiej miedzy 28 a 29tyg.dobrze zrobic.

Musialam isc je policzyc :) dostalam 20 zdjec:tak:
Chcialam powiedziec,ze ja na kazdej wizycie jak mam USG nawet takie raz dwa to dostaje plyte i zdj :-p. Naprawde ja jestem zadowolona i moge polecic z czystym sumieniem.

Musialam isc je policzyc :) dostalam 20 zdjec:tak:
Chcialam powiedziec,ze ja na kazdej wizycie jak mam USG nawet takie raz dwa to dostaje plyte i zdj :-p. Naprawde ja jestem zadowolona i moge polecic z czystym sumieniem.

Ja tez praktycznie z kazdej wizyty jak chodzilam do niej prywatnie to mam zdjecia z usg:tak: plyt nie daje bo na Santry gdzie przyjmuje Antepowicz nie ma takiego sprzetu aby nagrac

Dziewczyny mam pytanie. JUz brzusio mi sie totalnie obnizyl,brzuch tzn macica boli mnie jakbym miala dostac @ i jak leze jest w pozadku a jak chodze to taki dziwny bol jakby oresowy,no i bylam u lekarza w srode iu powiedzial ze maluszek jest strasznie nizutko glowka ustawiony i ze moze sie nawet do 10 dni urodzic,ze raczej ciaza nie bedzie przenoszona.Ale mam takie pytanie,po ilu dniach wam sie maluszki rodizly od kad sie wam totalnie brzuszki obnizyly??:-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie. JUz brzusio mi sie totalnie obnizyl,brzuch tzn macica boli mnie jakbym miala dostac @ i jak leze jest w pozadku a jak chodze to taki dziwny bol jakby oresowy,no i bylam u lekarza w srode iu powiedzial ze maluszek jest strasznie nizutko glowka ustawiony i ze moze sie nawet do 10 dni urodzic,ze raczej ciaza nie bedzie przenoszona.Ale mam takie pytanie,po ilu dniach wam sie maluszki rodizly od kad sie wam totalnie brzuszki obnizyly??:-)

Ja pierwsza core urodzilam po tyg :tak: od obnizenia sie brzuszka

Do góry