reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

czesc

Anineczka nie zastaniesz tu sama:-Dnapewno znajda sie nastepczynie:tak:
a tak poza tym to melduje,ze u nas ok:)

aha....liste moglaby ktoras utworzyc cobysmy wiedzialy ktora nastepna w kolejce:happy2:

reklama
Heyj Dziewczyny,

a ja na nic czasu nie mam. wszystko kreci sie w okol pracy, domu, i slubu..

Ja jutro zaczynam 26tc czyli powoli blizej do konca niz dalej ;)

ale sie martwie jedna rzecza. caly zeszly tydzien Maly szalal, krecil sie, wiercil. cisza moze byla przez godzine, dwie i pozniej znowu. w nocy tak samo bo Jacek mowil ze jak sie przytulam to go po plecach brzuchem kopie. a od dwoch dni Adas przekreci sie moze z raz na godzine. kopnie "od niechcenia" i cisza. czy powinnam sie martwic, czy to wynik tego ze jestem strasznie zmeczona/niewyspana (Do tego jeszcze okropna zgaga, skurcze w nogach, i bezsenne noce i cholerne parcie na pecherz non stop) i Maly po prostu to czuje i dlatego inaczej sie zachowuje? nie wiem czy ja sie po prostu martwie "na zapas" czy powinnam jednak isc do GP? (za 2tygodnie mam wizyte kontrolna).

Do tej pory wszystko bylo w porzadku z Adasiem, ale teraz mam naprawde stersujacy okres: slub, przyjazd rodzicow, klotnie z matka i podejscie tesciowej do mojej osoby. non stop w nerwach... mimo ze sie staram odstresowac, duzo odpoczywac, ale i tak powoli zaczynam czuc sie jak zombie...

no i suwaczek mi sie nie aktualizuje. powinno byc 25tci 6 dni...

Aga widze liste zrobiłas:-) porodów.
Josia nie denerwuj sie,ja jestem w 27tyg.I tez nieraz miałam ze mały sie nie ruszał.Ale teraz daje czadu mi,mały wiercipiętek:tak:.Jak jestem w ruchu to go nie czuje tak,ale jak usiade na spokojnie lub sie położe to kopie ostro.Bedzie mały piłkarz.:-)nasz Kochany Igorek. Też mi uciska na pęcherz i jak długo pochodze zaraz mnie plecy bola i nieraz nogi puchna.
Wiem jak to jest z przygotowaniami do ślubu,sama byłam nerwowa i martwiłam sie zeby wszystko dobrze wyszło.Ja miałam ślub 7.08.2010.
Wiec Joasiu nie martw sie bedzie wszystko w porzadku.

Ostatnia edycja:
reklama
Powróciłam:-)
Nareszcie mam neta:-DStrasznie sie za BB i za Wami stęskniłam:tak:
Jeszcze jestam w trakcie nadrabiania zaległości,ale już cała happy,że mi dostęp do świata wrócił:-D

tichonek
sloszym
ania
biola
lubiczanka
gliwa
aga
anineczka
Wilwia jeszcze gdzieś w międzyczasie i josia:tak:
Boszsz...:szok:Dopiero co się staraliśmy a już na wylocie jestem:szok:
Lista jest,ale kolejność to moze być różna;-)Kiedy się rozpakujemy to raczej od naszych dzieci zależy:-)...Ja już bym mogła:sorry2:Najpierw chciałam wytrzymać do 21-szego,jak teściowie przyjadą,potem chociaż do przyszłej niedzieli bo się na sobotę do fryzjera zapisałam a teraz to już myślę,że mogłoby się zacząć bo mam już dość:zawstydzona/y:
Od soboty mam taki ból w kroku,że nogi nie mogę podnieść,pewnie się młody bardziej w skrytkę wcisnął:sorry2:Rusza się dużo,ale niżej niż wcześniej i jak dotąd był ok,tak teraz już dyskomfort czuję podczas jego harców:sorry2:Chodzić nie mogę,tak mnie boli:sorry2:Katar nie odpuszcza i do tego doszedł jeszcze kaszel teraz i przy każdym kaszlnięciu ból się nasila:sorry2:Spać nie mogę,zwariować można,no!A bęc mam już ogromny:sorry2:
Josia wszystko możliwe,że Młody cichutko siedzi bo Ty masz nerwowy okres:tak:Ale ja na Twoim miejscu,dla własnego spokoju poszłabym do GP i powiedziała o swoich niepokojach:tak:Powiedz to co nam,że masz stresujący okres,niedosypiasz i zapytaj czy to może być tego wynikiem:tak:

Biola koleżanka mi mówiła,że też miała okropna zgagę w ciąży i nie ma nic lepszego na nią jak Gaviscon:tak:Jest nawet w Sparze i może go ciężarna używać:tak:Ponoć i jej Renni już nie pomagał a po Gavisconie jak ręką odjął:tak:
A ja nie wiem co to zgaga,tralalala...:-)

Do góry