reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

ja juz po, tzn juz wczesniej, ale dopiero chwile znalazlam...

wszystko ok, baby happy ;)

polozna powiedziala,ze raczej urodze przed terminem, bo brzuch juz nizej... ja tez tego nie widze...

no i zeby nie czekac, az skurcze beda co 5 min, tylko jechac dos zpitala jak beda juz co 10, bo moge nie zdazyc :D

reklama
ja juz po, tzn juz wczesniej, ale dopiero chwile znalazlam...

wszystko ok, baby happy ;)

polozna powiedziala,ze raczej urodze przed terminem, bo brzuch juz nizej... ja tez tego nie widze...

no i zeby nie czekac, az skurcze beda co 5 min, tylko jechac dos zpitala jak beda juz co 10, bo moge nie zdazyc :D

Super ze wszystko z malenstwem ok:-)
To teraz pozostalo Ci cierpliwie czekac :tak:;-)

Mamusie ktore jescze nie urodzily mam pytanko. Czyli w waszej wyprawce znjadzie sie kremik do pupki i waciki do pepuszka i tyle z kosmetykow dla maluszka??;> I wiecie moze po ilu dniach wypuszczaja do domu ??;) Ano ano grono sie zaweza odchodza mamy ze starszym stazem a przychodoza nowe ;-D

Mamusie ktore jescze nie urodzily mam pytanko. Czyli w waszej wyprawce znjadzie sie kremik do pupki i waciki do pepuszka i tyle z kosmetykow dla maluszka??;> I wiecie moze po ilu dniach wypuszczaja do domu ??;) Ano ano grono sie zaweza odchodza mamy ze starszym stazem a przychodoza nowe ;-D
ja z kosmetykow dla dziecka to nie mam nic,a do domu wypuszczaja chyba na druga dobe jak wszystko jest ok:)

ja mam spakowany tylko krem do pupy. tym razem nawet chusteczek nawilzanych nie zabieram, bo na poczatku pupke bede ciepla woda myc. oliwka z oliwek byla w szpitalu, waciki tez.

z tego co ja wiem, to przy drugiej ciazy, jesli nie ma zadnych komplikacji, to po dobie wypuszczaja, a przy pierwszym dziecku chyba ciut dluzej trzymaja. nie wiem na pewno, bo ja az 6 dni musialam zostac.... licze, ze teraz wszystko bedzie ok i nastepnego dnia bedziemy w domku ;)

ja przy obu porodach byłam 3 doby w szpitalu.Pierwszy to chyba dlatego,że pierworódka,a drugi bo mnie kroplówkami wzmacniali bo ciśnienie miałam bardzo niskie.

Ja to chyba zostanę tutaj sama za jakiś czas :szok::-D:-D

reklama
z tego co ja wiem, to przy drugiej ciazy, jesli nie ma zadnych komplikacji, to po dobie wypuszczaja, a przy pierwszym dziecku chyba ciut dluzej trzymaja.
To dobrze ze dlugo nie trzymaja,mam nadzieje ze u mnie wszystko bedzie ok i po dobie wyjde do domku:tak:
Anineczko na to wychodzi :tak: chyba ze jakas mama w ciazy dolaczy to nie bedziesz sama :-)

Do góry